'PUCA' IZ DAN U DAN

POGLEDAJTE KAKO JE TOMISLAV PODIVLJAO ''Porazbijat ću ovdje sve što ima''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su ostali šokirani i nisu znali kako reagirati.

Na sastanku želja kada su se farmeri izjašnjavali za što bi se željeli boriti u mini dvoboju ukoliko pobijede u tjednom zadatku, Tomislav je šokirao svoju zajednicu. Naime, Tomislav je najprije zaželio pismo od roditelja ili da mu na farmu dođe brat, da bi se kasnije predomislio: „Maknut ću pismo i želim da me u subotu puste van!“ kazao je ostavivši sve bez teksta. „Ne želim više biti ovdje, bit će pucanja, porazbijat ću ovdje sve što ima i ne želim to. Pucam iz dana u dan. Fali mi vanjski svijet, fale mi birtije, izlasci“ objasnio je.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Nakon što je Tomislav otišao u kućicu za sluge, zajednica je raspravljala o njegovom ponašanju. „On je vrlo temperamentna osoba i s njim treba vrlo polako doprijeti do njega! Svi smo ostali šokirani i ne znamo kako da odreagiramo.“ kazala je Katica koju je, kako kaže, neugodno iznenadio, dok je Goran dodao: „Uvijek u depresiju baca sve, ovo nema smisla više. Ne znam što je u njegovoj glavi. Ima već neko vrijeme on je dobre volje, pa onda loše.“

Ante je zaključio kako njegovo ponašanje nije u skladu s njegovim godinama. „Kad nije po njegovom, odmah je nervozan,“ dodao je. Želje ostalih farmera uglavnom su se odnosile na pisma i posjete obitelji, a svi su složili kako bi im dobro došlo malo glazbe u kući. „Ne znam što da zaželim. Neka nam donesu muziku i 10 litara vina.“ izjasnila se Josipa.

Na Staroj farmi, farmeri su također zaželjeli pisma i posjete obitelji, dok je Gordan zaželio odojka i četiri litre pive, a Kristijan pola janjeta i litru pive za svakoga.
Mentor Joža posjetio je farmere kako bi vidio kako napreduju pripreme za Sajam te hoće li uspjeti obaviti tjedni zadatak do kraja, a sa sobom je poveo i veterinara koji je pregledao životinje. Životinje na Staroj farmi, zaključio je veterinar, u jako dobom su stanju, a jedino što je prigovorio jest da životinje trebaju hraniti s kvalitetnijim sijenom. Na Novoj farmi, kravi za koju je Mentor Joža upozorio da je pothranjena, dao je injekciju. „Realizacija farmerskih zadataka napreduje jako dobro. Ja sam zadovoljan. Ide sve svojim tokom. Danas se maksimalno radi za zeleni certifikat.“ komentirao je Darko, dok se Ante osvrnuo na životinje na farmi: „Uloga životinja na farmi je ta da se brinemo o njima i da dobijamo od njih hranu i sve potrebne sastojke koji nam trebaju. Mislim da nam je najbitnija životinja na farmi krava.“

Na Staroj farmi bilo je napeto od samog jutra. Ankicu je napala Jasmina zbog toga što se kao sluga nije dignula ranije, naložila vatru i skuhala kavu za sve farmere. „Ja i Gordan kad smo bili sluge smo se dizali prije svjetala ikakvih. Imaš pijevca kojeg čuješ i tad se dižeš.“ kazala joj je Jasmina nakon što je Ankica rekla da je ustala čim su se upalila svjetla i dodala: ''Nisi vrijedna da se raspravljam s tobom! Taj će te tvoj jezik jako koštati! Imaš pogani jezik!“ poručila joj je Ankica koja se nije željela svađati, no Jasmina nije odustajala: „Ja samo znam du ću u tvojim godinama poštivati mlađe i volit ću ih! Neću biti ljubomorna i zavidna jer je netko ljepši i mlađi od mene!“

Gordan, vječiti sluga, priznao je da je pogriješio što nije ranije ustao. „Moram reći da sam zakazao što se tiče paljenje vatre i kave. Sutra ću se dignuti ranije dva sata i sve napraviti!“ izjavio je Gordan.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene