SVE ZA POBJEDU

TOMISLAV KUJE UROTU ''Laže ti!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav je jedva dočekao Damiru sasuti sve u lice.

Na ovotjednom obiteljskom sastanku, obzirom da je Ankica jedina preostala farmerica, ne računajući Josipu koja je Gazdarica pa time niti ne može biti izabrana za sluškinju, farmeri su mogli odabrati ili dvoje sluga ili slugu i sluškinju, a odlučili su da u kućicu za sluge sele Damir i Tomislav. „Znam da moram ući u Arenu da bih došao do finalnog tjedna. To mi je sad cilj i nema druge.“ kazao je Damir dok je Tomislav izjavio: „Fantastično se osjećam. Jedva čekam da uđem s Damirom u sobu za slugu i sluškinju i da se mi malo družimo.“ Upitan kako mu pada to da je sluga upravo s Tomislavom s kojim nije u najboljim odnosima, Damir je odgovorio: „Učit ću, spavat ću i nećemo ništa pričati.“ te dodao: „Svi su protiv mene, ne zbog toga što ne radim, već zbog toga što je takva igra i situacija. Ja ću se cijeli tjedan pripremati i učit ću maksimalno. Neke stvari ću manje raditi, ali to je samo zato da ostanem.“

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Damirov način razmišljanja ne sviđa se farmerima, a najviše začuđena je Josipa koja je komentirala: „Ako čovjek može izjaviti da tjedni zadatak može zanemariti i da će on samo učiti jer je u opasnosti, pa ajmo onda svi uzet knjigu i učiti. Došli smo na farmu raditi, a ne učiti.“ Tomislav je jedva dočekao priliku da se s Damirom, ili kako ga je nazvao, svojom sluškinjom, preseli u kućicu za sluge gdje mu je rekao da bude svjestan da su se svi urotili protiv njega. Damir mu je pokušavao objasniti da ih je malo i da netko mora biti izabran, no Tomislav je dodao da ga je i Gordan iznevjerio. „Ne može mene Gordan štititi pa premalo nas je“ dodao je Damir zaključivši da su on i Tomislav odsad vječite sluge.

Kako bi im malo podigao natjecateljski duh, Dušan je na farmu doveo KUD Seljačka sloga iz Donje Dubrave koji su bili zaduženi za navijanje tijekom održavanja Farmerske olimpijade. Gazdarica Josipa bila je sudac te je iz Dušanova šešira izvukla dva imena – Antu i Tomislava koji su kao vođe dva tima odabrali svoju ekipu. Ante je prvi birao pa je povukao Gorana, a potom je izabrao i Damira, dok je Tomislav odabrao Gordana i na kraju mu je ostala Ankica.

Antin, crven tim pokazao se boljim, bržim i uspješnijim te je uvjerljivo odnio pobjedu. Posebno zanimljiva bila je prva igra u kojoj su farmeri s valjkom među nogama morali stići na cilj, a najnespretniji i najsmješniji bio je Gordan kojemu je valjak nekoliko puta ispao. „Ja imam noge kratke, jake, debele i ne mogu ja to uzet, pa kako ću? Kad sam vidio da je ispao, onda je opet ispao!“ kazao je Gordan u svoju obranu, a primopredaja valjka završila je tako da je pao na Tomislava.

U drugoj igri farmeri su morali gurati veliku roto balu između malih kockastih do linije i istim putem nazad, a i u ovoj igri pobijedio je Antin tim. „Kad smo krenuli gurat tu balu, pogledao sam preko oka u žurbi i oni su bili nekih metar ispred nas i onda je u meni proradio taj dalmatinski dišpet i nije bilo onda može li se, nego mora se doći do kraja prvi!“ izjavio je Goran.

U trećoj igri, farmeri su povlačili konop i premda je igra bila jako napeta, Gordan se poskliznuo i povukao svoju ekipu na pod, što je Antinom timu samo dodatno pomoglo da i s trećom pojedinačnom pobjedom odnesu titulu pobjednika Farmerske olimpijade. Tomislav, kao kapetan gubitničke ekipe, dobio je utješnu nagradu koja se sastoji od igara poput badmintona, igre čovječe ne ljuti se, dok su pobjednici osvojili opuštajuću masažu. „Strašno se veselim tome. Bio sam par puta i nadam se da neće biti neki muški koji će nas masirati.“ bio je oduševljen Damir, dok je Gazdarica Josipa za kraj komentirala: „Nakon svega ovoga i posla i zadataka, malo opuštanja dobro dođe.“Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Kako su farmeri ovoga tjedna za zadatak dobili napraviti lutkarsku predstavu, najviše su se angažirali Ante i Tomislav. Ante je, kaže, odabrao ulogu koja mu na neki način i dolikuje. „On je bog dobrote, živi u krošnji drveta i ima neke dobre kvalitete.“ dodao je, dok Tomislav tvrdi kako uopće ne nalikuje na lika kojeg će glumiti. „Izabrao sam lik Veleza, to je zli lik, ali ja nisam zao lik. Njega sam uzeo zato što ima najviše teksta.“ kazao je i dodao da osim što će u predstavi glumiti, prihvatio se i pisanja scenarija i režiranja te zaključio: „Pišem dva scenarija, jedan koji se tiče ove predstave, a drugi koji se tiče farme, mojih farmera, a taj scenarij vam ne mogu otkriti.“

Goran nije mogao propustiti priliku a da se ne našali s Tomislavom te mu se ponudio za ulogu Mare: „Pošto je za zadatak ta ljubavna priča, a on je čoban koji svira frulu, ima svoju zaručnicu, a zaručnica mu je otišla pa evo ja mogu biti njegova Mara:“ poručio je kroz smijeh.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene