Sami u sobi...

SEKS NA FARMI? Sara i Ante zaigrali se ispod plahte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Farmerima je odavno jasno da se između Ante i Sare nešto kuha, no kad se Sara pridružila Anti u krevetu, sve je postalo jasno.

Da se nešto kuha između Sare i Ante, teško je bilo za pretpostaviti, no kada se Sara pridružila Anti u njegovom krevetu, farmerima je postalo jasno – imamo još jedan par na farmi! Nakon što su gledatelji dva tjedna pratili ljubavna šaputanja Lare i Damira na ogradi, a potom i Gorana i Josipe te Tomislava i Barbare, još jedna ljubavna priča rodila se upravo na farmi.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Za razliku od ovih parova čijoj ljubavi na putu stoji samo ograda koja dijeli dva imanja, Sara i Ante iz iste su zajednice, što znači da njihovi susreti nisu uvjetovani sastancima na ogradi. Budući da je ovoga tjedna Ante Gazda, a u Novoj farmi u koju su se farmeri preselili ovoga tjedna Gazda spava sam u svojoj sobi, ove noći u sobi mu se pridružila i Sara. Od tihog ljubavnog gugutanja, uslijedili su vrući poljupci, a potom se ovo dvoje farmera prepustilo strastima ispod plahti.

Četvrti tjedan donio je i imena četvero ovotjednih slugi. Na Staroj farmi nije bilo dvojbe budući da su se Katica i Damir sami ponudili za sluge, dok je na Novoj bilo poprilično žustro. Vječni sluga Goran i ovoga puta izabran je od strane farmera za slugu, što njega nije uopće iznenadilo. 'Ja sam se ovome nadao. Poštujem svačije mišljenje jer ima pravo', kazao je Gordan, dok je Ankica bila povrijeđena, prije svega, zbog riječi koje su joj farmeri uputili na nominacijama. 'Mislim da moj rad na farmi vrijedi više od tračeva, tako da smatram da me se boje, pa ajmo izbaciti Ankicu! Ne znam zašto se štiti osoba koja sve to radi, a to je Sara. Dečki su joj jako naklonjeni. Štite mladu djevojku, svaka im čast ali ona je ta koja ništa ne radi, već samo kuha spačke!', zaključila je Ankica.

Kako su tekli mali noćni razgovori ispod plahti, možete doznati na digitalnoj platformi oyo.hr.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene