RASPAD SISTEMA

OČITAO IM BUKVICU ''To su sve neradnici!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pojedini farmeri više ne mogu izdržati pritisak. Razmišljaju o odlasku kući.

Mentor Joža posjetio je farmu kako bi vidio jesu li farmeri obavili sve zadatke koje im je zadao, kao i hoće li im dodijeliti zeleni certifikat kao potvrdu dobrog rada. Ovoga puta Mentor Joža bio je neugodno iznenađen. „Nije dobro! To je raspad sistema na farmi! Tome sazovi sad sastanak i reci da sam strašno ljut! Ako kažem napravite to tako, tako i tako i probam s vama na lijepi način, a vi sasvim stoto.“, bio je uznemiren Mentor te je dodao: „Ovaj trči tamo, ovaj trči vamo, tu vam drva stoje i isto danas nitko ne radi ništa. Nigdje nikoga na farmi! Pa kako bi ljudi nekad preživjeli da su tako radili? Kome ne paše, neka ide van!“

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Mentor Joža imao je primjedbu još i na to kako su Daniela, Barbara i Josipa kiselile kupus. Vidjevši kantu u koju su farmerice utopile čitave glavice kupusa, poručio im je da se to tako ne radi i dao im točne upute. „Ne znam gdje sam ovo vidio nego na farmi! Ovo je novitet!“ rekao je Mentor.

Tomislav je odmah postrojio sve farmere i očitao im bukvicu. „To su sve neradnici!“ vikao je Tomislav. „Tome, ti meni jesi drag i sve, ali ti se ne smiješ inatiti Farmi! Farma je zakon ovdje i to treba poštivati!“ poručio mu je Gordan. Nakon što im je Gazda kazao da se pušnica mora odmah početi raditi, a ne čekati jutro, jer će im u protivnom uzeti svo meso koje bi se u tom slučaju pokvarilo, jedan dio farmera prihvatio se odmah posla, dok je drugi dio krenuo kiseliti kupus, a Damir i Goran radili su metle za Sajam.
Već nekoliko dana Antu muči situacija na Farmi i ističe kako se odnosi među farmerima moraju promijeniti. No, kako iz napete situacije ne vidi izlaz, sve više razmišlja o odlasku kući. „Neda mi se biti u ovakvom okruženju. Ne želim ispasti kao i oni.“ požalio se Ante Josipi. Iako mu je dala do znanja da ga razumije Josipa nije zadovoljna Antinim negodovanjem. „Ante, dobro razmisli, nemoj nikuda srljati.“ kazala mu je i dodala da bi joj jako nedostajao u slučaju da ode s Farme:„S tobom imam odnos koji nisam imala ni s kim. Znam kad god sam te pogledala, uvijek smo se razumjeli.“ poručila mu je Josipa.

Tjedni sastanak na kojem farmeri imaju priliku zaželjeti želje za koje bi se borili u mini dvoboju ukoliko prođu tjedni zadatak, na Staroj farmi vodio je Damir. Na sastanak je stigao s naočalama imitirajući Olivera Mlakara što su farmeri dočekali s usklicima. „Želim da se poprave međuljudski odnosi koliko god je moguće.“ poželio je Ante i pokrenuo lavinu nesebičnih želja. Goran je svoju želju uputio baš njemu i zamolio ga da odustane od svojih namjera da napusti farmu jer smatra da bi to i njegova obitelj željela. „Moja želja je upućena Anti, da dođe k sebi dok još ima kome i da odustane od stvari koje je naumio.“ „Ako ikad budem Gazda htio bih da smo si svi super, da se slušamo i da si budemo svi dobri taj tjedan.“ poželio je Damir, a Daniela s obzirom na svoju želju možda mir na Farmi neće ni doživjeti: „Želim napustiti farmu i ići kući.“ rekla je kroz smijeh. „Moja najveća želja je da pošaljem pismo svome suprugu jer mu je nedavno bio rođendan“ kazala je Ankica, a slično je poželjela i Josipa: „Pošto mi nećakinja za deset dana ima rođendan htjela bih da mi brat i šogorica pošalju neku sliku jer ne mislim još dugo otići odavde, da me podupru i idemo do pobjede.“

Barbara je poželjela tematsku zabavu. Iako je njena želja uključivala sve farmere, Ante je nije podržao: „Mislim da Barbara nije zaslužila s tim što u nekim situacijama ne postupa dobro. Treba igrati pametno, a ne pokvareno.“ Na Novoj farmi Kristijan je zaželio da dobiju karaoke na tri sata te da mu obitelj pošalje slike, dok je za drugu želju zaželio da mu Jelena Rozga pošalje pismo. Tomislav i Gordan ovoga puta imali su iste želje – posjet brata i odojak i pivo za sve.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene