Farma

KRISTIJAN U PROBLEMU "Ne znam kud bih sa sobom i što da radim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristijana je već drugi put dopala uloga zabavljača, što mu i nije baš najbolje sjelo.

Otkako su se dvije farme spojile u jednu te novi Gazda izabire dvoje farmera za Gospodu od kojih je jedan zadužen za nadgledanje poslova, a drugi za zabavu, Kristijana je već drugi put dopala uloga zabavljača. Zašto ga stavljaju na tu poziciju nije mu jasno, jer kako kaže, ne zna zabaviti ni samoga sebe.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

"Meni je stvarno dosadno i ne znam kud bih sa sobom i što da radim", izjavio je Kristijan i objasnio kako bi vani u takvim trenucima zabavu pronašao na društvenim mrežama ili u igranju igrica: "Da sam doma u ovo bih vrijeme bio negdje vani, ako ne bih bio vani, bio bih pred laptopom." Kristijan je dodao kako mu je puno bolje išlo kada je vodio poslove te da ne razumije zašto njega svi vide kao zabavljača.

"Oni misle da sam ja zabavan, a ja možda ne shvaćam to da sam ja zabavan, a možda me stavljaju zbog toga što volim puno pričati. Ne znam po čemu sam ja njima zabavan." Kaže, teško je zabaviti ljude koji ne mogu sjediti za istim stolom i sve ih skupiti u istoj prostoriji. Osim što su međuljudski odnosi kod farmera veoma diskutabilna tema, Kristijan smatra da je problem i to što su na kraju dana umorni te zabava time pada u drugi plan:

"Uvijek gledamo da se što više odmorimo i da smo spremni za dugi radni dan", objasnio je. Hoće li Kristijan uspjeti pronaći inspiraciju za zabavu, ne propustite pogledati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene