KAKVO ISKORIŠTAVANJE

KALKULACIJE NA FARMI SVE ŽEŠĆE ''Uzela bi mu sve pare i otišla''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Približio se dan odabira prvog duelista, a kalkulacije na Farmi postale su sve žešće.

Sedmi po redu Sajam prošao je po očekivanjima farmera. Gazda Goran vodio je na Sajam Tomislava te su zaradili 153 dukata, dok je Gazdarica zelenih, Daniela na Sajam vodila Kristijana i oni su zaradili 127 dukata. Nakon što su sve prodali te obavili kupovinu, dočekala ih je gospođa Ljerka Grakalić iz Udruge Kamensko koja im je pokazala kako se šivaju kućne papuče na starinski način i kako se pletu nazuvci za te iste papuče. Za idući Sajam morat će napraviti 15 lutki i 3 šala. Dok je Daniela upijala postupak štrikanja, Goran se cijelo vrijeme presavijao od smijeha. Pokušao je i on plesti, no kako je kasnije kazao svojim farmerima – ne sjeća se ničega. „Meni je samo bilo u glavi da me otac gleda kako ja pletem vunene papuče. Ja sam se kečio sam sebi cijelo vrijeme.“ priznao je sa smiješkom Goran.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Zanimljivo je bilo vidjeti aukciju na Sajmu za pijetla i kokoš. Od početnih 14 dukata, prodavač je Danieli i Kristijanu ove dvije životinje prodao za 10 dukata. Gazda Goran nije htio ići iznad 7 dukata. Pijetao i kokoš bili su prava senzacija na farmi, a farmeri su ih nazvali Jurek i Katica. Najviše je bila oduševljena Jasmina: „Moram priznati da je Jurek odmah zauzeo borbenu poziciju i nije dao na svoju Katicu kad je pričao naš pijevac. Toliko se izborio i baš je bio onako snažan bez obzira koliko god da je mali i baš bi trebao biti tako svaki muškarac!“ kazala je ona, a Gordan se složio da muškarac također treba štiti svoju ženu i zaključio: „Da je Jasmina meni žena, i da me voli kao što ja volim nju, ja bi bio drugačiji!“

Kako se približio dan odabira prvog duelista, kalkulacije na farmi postale su sve žešće. Ante je kazao kako on ne bi radio razliku među zelenom zajednicom te kako bi jednog po jednog izbacivao vani, a na tu misao utjecala je Gordanova rečenica da jedva čeka u dvoboju njega, Tomislava i Gorana. „Ja mislim da Gordanu kako Jasmina i Domi nametnu da se on tako ponaša.“ komentirala je Josipa, a Ante je zaključio: „On očekuje da će on s njom nešto imati. Ona će njemu davati nadu jer ona živi za to da joj netko podilazi. Da on dobije nagradu onda bi ona došla kod njega 10-15 dana i uzela bi mu sve pare i otišla bi.“ Barbara je kazala kako smatra da bi Gordan Jasmini dao sve novce te kako je on veći naivac od nje same. „Ja sam mu nekidan rekao: ti baš gubiš prijatelja za neku onu osobu koju te iskorištava. I on meni govori kao pusti ti mene, nešto je rekao u smislu kao ja volim Jacu.“ zaključio je Ante raspravu.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene