NIJE MOGLA VIŠE SKRIVATI

JOSIPA IMA DEČKA U NJEMAČKOJ Njen brat u čudu: "Ne znam ništa, imala je nekog iz Županje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josipa više nije mogla izdržati. Barbari je priznala svoju najveću tajnu.

Nakon što je Josipu prethodnih dana držala nervoza, pa je tako svoj bijes istresla na Gorana, odlučila mu se ispričati. „Nisi ti bila jučer sekunde normalna! Mislio sam se posvađati s tobom, ali nisam htio ništa jer bi to otišlo samo dalje“, poručio joj je Goran.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte to! "POKUŠALA ME ŠAKOM UDARITI" Josipa i Jasmina u teškom sukobu, najavljuju rat!

Nešto kasnije svoje osjećaje, ali i neke tajne s kojima je ušla na farmu, podijelila je s Barbarom, koja ju je u potpunosti razumjela i podržala. „Ja prije negoli sam ušla, dva tjedna prije sam prekinula vezu koja je trajala šest godina. Šest godina! Znaš li ti koji je to period? I onda dođem tu s ciljem da razbistrim glavu jer mi se dogodila prekretnica u životu i onda se počnem petljati s ovim!“ rekla je Barbara, a zatim joj je Josipa otkrila: „Ja ne volim pričati nešto detaljno, ali reći ću ti, ono kad planiraš život nešto... Ne znam, on je u Njemačkoj i kao doći će po mene i ideš gore. Ja sam rekla, idem prvo na farmu i nisam nikome govorila da sam u nekakvoj vezi, jednostavno ovo mi je odmor malo.“

Josipa je također dodala kako možda njezina veza vani i nije ona istinska. „Možda da ja Gorana nisam upoznala, možda ja to ne bih napravila. I ja sam njemu rekla, možda je ovo ovako trebalo biti. Ja možda vani njega ne bih ni pogledala, možda ne bi ni on mene“, dodala je.

Kako bismo saznali koliko je ozbiljna Josipina veza, kontaktirali smo njezinog brata Ivana Tomljanovića. ''Ona nije bila za ozbiljne veze prije Farme. Ono što je imala bilo je u prolazu. Kratko je trajalo, mjesec do dva. Zadnje što znam je za njezinu vezu s dečkom iz Županje, ali to je bilo kratko. A za dečka u Njemačkoj ne znam ništa. Znam samo da je radila u Njemačkoj sezonu, pa ga je možda tamo upoznala'', iskreno je komentirao Ivan.

Barbara je pak zaključila da je Josipa u boljoj poziciji nego ona sama. „Goran je tvoj vjetar koji te gura naprijed, a sada pogledaj moju situaciju. Sad okreni situaciju kontra, da moraš gledati čovjeka s kojim si nešto imala, koji nije da te mrzi, ali te ono, gleda možda kao govno i činjenica je da ne možeš pobjeći, otići, nego moraš biti u njegovoj prisutnosti. Koliko te to zapravo grize iznutra?“ otvorila je dušu, a Josipa joj je poručila: „Ja tebi skidam kapu jer ipak ti to sve super podnosiš.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene