'To nisu ljudi'

FARMERICA JASMINA BJEŽI S FARME 'Ne mogu biti među tim hijenama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmina je ogorčena. Zaputila se prema ogradi!

Nakon što ju je zajednica odbacila i dva dana nakon što je izbjegavala bilo kakav kontakt sa svojim farmerima, u Jasmini je nešto prekipjelo i odlučila je pobjeći s farme. „Ne mogu biti među tim hijenama. To su hijene, to nisu ljudi. Slušala sam svakakve pogrdne riječi tamo kod štale. To u meni izaziva tugu i žaljenje.“ kazala je Jasmina skinuvši mikrofon i zaputivši se prema ogradi. „Vidio sam da Jasmina ide prema jezeru, ali nije mi palo na pamet da bi ona otišla.“ komentirao je Tomislav Jasminin pokušaj odlaska. Uvjerena da je njezinom sudjelovanju došao kraj, došavši do ograde Jasmina je ipak odlučila vratiti se na farmu.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Kako kaže, njezino nepreskakanje ograde, najviše duguje Anti kojem se ispričala za sve ružne riječi koje mu je izgovorila prošlog tjedna. „Došlo mi je teško i htjela sam otići kroz šumu i nije me bilo briga. Bez obzira na sve, nemam loše mišljenje o tebi, meni je neki dan puklo i nisam smjela reći to što si mi rekao u povjerenju. Ja sam ti rekla ružnu riječ i nisam ti to smjela reći. Iskreno, ja sam ciljano išla da te isprovociram, da se samo malo osjetiš kao ja. Ja da mogu promijeniti neke stvari, ja bih promijenila.“ ispričala mu se, a Ante je kazao kako je farmerima sugerirao da se probaju staviti u njezinu situaciju te joj je dao savjet: „Zajednica smo ovdje i pokušaj se uklopiti koliko god možeš, ako ne ide s njihove strane, ja ti tu ništa ne mogu, znaš i sama da će i mene odbaciti.“

Dok pojedini farmeri poput Sare i Gorana smatraju kako je ovo bila još jedna njezina predstava za privlačenje pozornosti, drugi su se farmeri sažalili nad njom. „Pukla je, jednostavno je pukla, a zašto, zato što smo je mi ovdje svi odbacili“, kazao je Tomislav, a Josipa je zaključila da joj unatoč svemu trebaju pružiti priliku. „Oni se možda neki neće sa mnom složiti, meni je nje žao jer mislim da ima neke propuste možda u svom životu i ona sebe traži i mislim da joj treba biti potpora, ne treba ju izolirati“, zaključila je.

Hoće li Jasmina pronaći zajednički jezik s farmerima ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene