OMRAŽENA FARMERICA

KONAČNO PRIZNALA 'Darko me izvukao iz pakla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Gazda Darko podijelio poslove, zelena zajednica proslavila je zajedno s Danielom njezinu godišnjicu braka.

S novim tjednom, pred farmerima je još jedan tjedni zadatak, vezan za rad s drvetom, a radi se o izradi drvene kutije ili drvenog kaveza koji će poslužiti farmerima za transport pojedinih životinja.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Mentor Joža prošetao je kroz obje farme kako bi vidio u kojem je stanju. Na Staroj farmi bio je zadovoljan svim poslovima i brigom a životinje, dok je na Novoj farmi farmere upozorio da moraju još više hraniti životinje i svaki dan krave voditi na ispašu kako bi se najele dobre trave. „Blago vam je palo! Ante, ti si stočar, tebe i Barbaru zadužujem!“ poručio je Mentor Anti.

Nakon što je Gazda Darko podijelio poslove među svojim farmerima, zelena zajednica proslavila je uz tortu zajedno s Danielom njezinu godišnjicu braka. Posebno ju je obradovalo muževo pismo i crtež djece. „Sto posto dajem sad od sebe! Ja znam zašto sam ovdje. Ja ću doći do kraja! Želim pobijediti!“ kazala je Daniela kojoj je muževo pismo bio dodatan vjetar u leđa.

Prelaskom na Staru farmu, Jasmina je procvjetala. „Dao mi je šansu, izvukao me doslovno iz pakla i čovjek daje sve za zajednicu.“ zahvalna je Jasmina Gazdi i sretna što je konačno pronašla mir na farmi, a kaže kako ima i više elana u obavljanju farmerskih poslova u novoj zajednici.

Nema više svađa, trzavica i provociranja, a to je primijetio i Gordan. „Jasmina se smirila kad je stigla u tim zelenih. Jako je dobra s Gazdom Domom.“ kazao je sretan što je njegova draga ponovno s njim pod istim krovom. „Jasmina ima karakter poput mačke. Malo reži, ali dobro je. Kad idem za njom, onda mi govori zašto me pratiš, jesi ti lud, a kad me nema, gdje sam? Ja se izgubim cijeli. Onda se smije, pa ne znam uopće što ću.“ zbunjeno će Gordan te zaključuje: „Može biti i najgora, ali kad je volim. Može biti i đavao. Zašto ja uvijek naiđem na takve žene, nije mi jasno.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene