PRVI DONOSIMO

POGLEDAJTE SVAĐU NA FARMI 'Nećemo se mi tebi jednome prilagođavati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nemir među farmerima i dalje vlada. Pogledajte prije emisije kako je sve to izgledalo.

Povratkom na farmu Ankica je priznala kako je svjesna svojih propusta za vrijeme boravka u showu pa do ispadanja te da će drugu priliku za pobjedu iskoristiti puno pametnije. „Odlučila sam da ću se sada šminkati i uređivati svaki dan!“ kazala je Ankica te dodala kako je prije samo šutjela i nije ulazila ni u kakve konflikte s farmerima, dok će sada svakome u lice reći što ga ide.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

No, čini se kako Ankica samo čeka priliku da s nekim uđe u konflikt, a jedan od farmera koji je dobio Ankičinu jezikovu juhu bio je Gordan. „Priča se da se ima hrane. Zašto se onda samo pura mora jest, nije mi jasno? Kažu mi da ima špeka kao u priči!“ priupitao ju je Gordan na što je Ankica planula: „Da ja tebe pitam jednu stvar, da li ti imaš svaki dan za doručak, ručak i večeru meso?“ Na Gordanov potvrdan odgovor, Ankica je dalje komentirala: „Svaka čast! Ja ga imam, 350 litara škrinja je puna mesa, ali meni se gadi meso.“

Kada je uvidio da je trenutno glavna kuharica na farmi zauzela borbeni stav, Gordan ju je pokušao smiriti tvrdeći da nije zahtijevao da sprema tri puta dnevno meso, već da ju je samo upitao zašto ne jedu suhomesnate proizvode za doručak, ako ih već ima, napominje, kao u priči. „Pa u tome je i poanta, da nismo svi isti!“ pokušao joj je objasniti, no Ankica se nije dala.

„Sad da nas 10 hoće jest i ti jedan nećeš, mi se nećemo tebi jednome prilagodit, nego se ti moraš desetorici prilagoditi.“ poručila mu je, a Gordan joj je odgovorio: „Ti sazovi sve ljude ovdje i tko će ti jesti griz i puru, neka ti reče sve jedan. Ako ne bude od njih jedanaest ,devet ili deset htjelo jesti meso, evo meni glave. Ane, nisam ja rekao da se za mene sprema tri obroka mesa, nego da mogu biti i špek i kobasice.“

Hoće li Gordan i ostali farmeri dobiti špek i kobasice za doručak ili će se Ankica oglušiti na Gordanovu molbu, ne propustite doznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene