ljubav je u zraku

"PROSIDBA" NA FARMI "Gorim kao zmaj! Bi li mi bila žena?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine nazočili su još Daniela i Darko.

Hladniji dani i kišovito vrijeme prisilili su farmere da nakon obavljenih poslova oko životinja i vrta, svoje vrijeme za odmor provode u kući na toplom. Zelena zajednica bila je posebno raspoložena za zezanciju, pa je tako pala i prva prosidba na farmi! Doduše, radi se o odglumljenoj prosidbi Jasmine, a ima li istine u Gordanovim riječima, prosudit će gledatelji.

Pogledaj i ovo Tomislav Pavlović Prava fešta tek slijedi! Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine, nazočili su još i Daniela koja je glumila Jasmininu majku te Darko, Jasminin lažni otac. „Nećeš dobiti moju kćerku! Moraš je zaprositi kao muško!" započela je gromkim glasom Daniela, no Gordan se odmah počeo hvatati za glavu. „Ajme mame, mama gora od kćeri!" kazao je Gordan, a mama Daniela potom se ispravila: „Slušaj dobro! Predat ću ti kćerku samo na taj način da je nosiš na rukama i da je svaki dan griješ!"

Uz napomenu ''ovo je samo gluma'', Gordan je kleknuo pred Jasminu i izustio: „Jasmina, moram ti reći nešto jako važno. Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna, da nećeš biti bez para i da će biti uvijek teča 20 litara hrane i nećeš umrijet!"  Farmeri su se nasmijali na Gordanove riječi prosidbe i savjetovali mu kako joj treba izjaviti ljubav, a ne pričati o hrani i piću. „Prvo ide piće, a onda ljubav!“ našalio se otac Darko.

„Otkad sam došao na farmu, nisam se nadao da ću upoznati tebe jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me ono napalile. Ja gorim kao zmaj! Bi li mi bila žena?“ pokušao je Gordan s ljubavnom notom, a Jasmina mu je na to odgovorila: „Prvo donesi pola milijuna kuna, pa se vidimo!“

Urnebesnu "prosidbu" na farmi gledatelji će imati priliku vidjeti u večerašnjoj emisiji farme od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene