OČITAO IM BUKVICU

BURNO NA FARMI Jasmina i Gordan neprimjerenim ponašanjem digli tlak Senadu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasminina ljubav mogla bi mu nadoknaditi sve ono čemu je čeznuo cijeli život

Zbog ozljede kunića, koji se ogrebao na ogradi u svome kavezu, zelena zadruge s Nove farme je sankcionirana nedobivanjem zelenog certifikata što im je izazvalo znatno slabiju prodaju na Sajmu.

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Crvena zadruga sa Stare farme proteklog tjedna uspješno je obavila sve zadatke te su kao potvrdu svoga rada i bili nagrađeni zelenim certifikatom. Sukladno tome i njihovim prodajnim sposobnostima, na Sajmu su briljirali sa zarađenih 168 dukata, dok je crvena zadruga zaradila samo 40 dukata. „Ovaj Sajam je bolje prošao od prošlog i to puno bolje! Nema nikakvih prigovora farmera!“ kazao je Gazda Goran, a s njim se uz ostale farmere, složila i Jasmina: „Napravili su posao iznad mojih očekivanja!“

Dok su Gazde tržile na Sajmu s još jednim svojim pomoćnikom, pčelar je Sari i Damiru pokazao kako se vrca med. „Najzabavnije danas je bilo druženje s pčelarom i njegovom suprugom, biti dio njihovog tima na taj jedan dan, da smo mogli vrcati med, da smo bili uz pčele!“ komentirala je Sara novo iskustvo, a sa sobom je svatko od njih na farmu ponio po dvije tegle meda.
Na Novoj farmi izostanak zelenog certifikata izazvao je pravo negodovanje kod farmera, a najuzrujaniji bio je Darko koji je za to okrivio Damira.

„Zajednica me vjerojatno kritizira jer su zečevi kao bili moji. Ja se tu ne osjećam nešto kriv.“ komentirao je Damir, dok Josipa nije imala puno toga za reći: „Trudili smo se, stvarno smo radili, neki više, neki manje, to je očigledno, ali tako mora biti.“

Nakon što su se vratili sa Sajma, farmeri Nove farme zabavljali su se na trijemu, dok su farmeri Stare farme bili u svojoj alatnici. Kada je čula da Darko svira njezinu omiljenu pjesmu, Jasmina, a za njom i Gordan, pridružili su se crvenoj zadruzi, a kasnije i dobili jezikovu juhu od Senada.

„Ako je veselje zajednice, onda je veselje zajednice, a ne pojedinca. Kao dva debila odete tamo, a nas šest smo tu!“ obrušio se na njih dvoje Senad kojemu je zasmetalo što su otišli pjevati i plesati sa suparničkom zajednicom.

Gordan je već u nekoliko navrata ispričao svoju tužnu priču iz sirotišta u kojemu je, otkako su ga roditelji ostavili kao tek rođeno dijete, proveo svoje prve 22 godine, no sada je otkrio kako bi mu upravo Jasminina ljubav mogla nadoknaditi sve ono čemu je čeznuo čitavim životom. „Nadoknadilo bi mi to kad bih bio u životu s Jasminom i bilo bi sve drugačije. Bio bih onda najsretniji. Ne treba mi ni da osvojim Farmu, ali da sam s njom, to bih htio!“ priznao je Gordan te dodao: „Ovo je Farma, a ono je bio život. Dom me naučio sve. Da moram poštovati sve.Materijalno nemam ništa svoje. Draga mi je Jasmina, čak i više od prijatelja. Ako je moguće da to postane i izvan Farme. Nikoga ne želim prisiljavati na ništa, a ako i ne bude, barem da se čujemo preko mobitela.“ Hoće li se između njih dvoje izroditi prava istinska ljubav, ostaje nam tek vidjeti!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene