Farma

POGLEDAJTE ŽESTOKI OKRŠAJ FARMERA "Ne želim sa stokom biti ok!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atmosfera na Farmi sve je burnija. Sukobi ne jenjavaju, a svakog dana novi su akteri svađa.

Nakon što je par dana Gordana mučilo Tomislavovo ponašanje, čuvši od Mentora Jože da im je zadao za zadatak i popravak mosta, što im Tomislav koji je tada išao s njim u obilazak nije spomenuo, Gordan je odlučio stati mu na kraj.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Prije nego li su otišli na sastanak na Staru farmu Gordan je Tomislava zamolio da mu ne upada u riječ, no na sastanku je, prema mišljenjima farmera, Tomislav ponovno pokazao nepoštivanje dignuvši se od stola. "Ovo je sve koliko te cijeni što se digao od stola!", komentirao je Goran, na što mu je Gazda odgovorio da on to sve zna, ali da ne želi nikakve tenzije.

"Evo Gogi i ja smo bili s njim najveći prijatelji od početka. Nismo se mi s njim razišli bezveze. Čovjek ima 30 godina i nedokazan je i to je glavni razlog naše svađe", kazao je Ante, a Josipa je dodala da se prvo mora naučiti bontona te da je on za nju "kukavica, izdaja i Juda".

"Ja ne želim nikoga ogovarati, ali Senad je meni uvijek govorio: pazi se Tome!", otkrio je okupljenim farmerima Gordan i dodao kako će on s farme izaći kao čovjek. Poslušavši farmere koji su mu kazali da se mora suprotstaviti Tomislavu, Gordan mu je otišao reći par riječi koje su eskalirale u svađu. "Ti mene ne poštuješ kao Gazdu! Nemoj me pravit budalom! Neću pritisak da mi vršiš, ja nisam retardiran ni glup!", poručio mu je Gordan, a Tomislav je odmah reagirao: "Ti jedno pričaš, drugo radiš, a treće misliš. Ako ćeš meni reći u facu, onda ćeš meni reći, a ne okolo. Radi ti što god hoćeš, mene apsolutno nije briga, ali ja ću rasipat ovo sve, to ti budi siguran!" Gordan je još kazao kako je svjestan da ga je Barbara stavila za Gazdu kako bi se njemu prilagođavao te je dodao: "Ti da pokažeš ponašanje kako treba i da si s njima ok, ljudi bi te cijenili", a Tomislav mu je na to dodao "Ja ne želim biti sa stokom ok!" i napustio prostoriju.

Mentor Joža nije bio pretjerano zadovoljan s poslovima koje su farmeri napravili te im je poručio da požure s radovima ukoliko žele dobiti zeleni certifikat. Sa sobom je poveo Tomislava, Damira i Kristijana u šumu gdje ih je dočekao lugar koji im je objasnio vrste stabala i kako se oni ruše. "Možda čak i bude šumskih radnika od vas! Ja sam zadovoljan!", poručio im je lugar po polasku, a sa sobom su na farmu donijeli stablo koje su srušili. "Ovo drvo što smo srušili, iskoristit ćemo za figurice za mlin, a nešto što nam ostane, grijat ćemo se", komentirao je Kristijan. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Na ovotjednom sastanku želja, farmeri su imali pravo na jednu želju za sebe i jednu za budućnost. Posebno zanimljiv sastanak za želje odigravao se na Novoj farmi među Gazdom i Gospodom, a najviše inspiriran bio je Tomislav. "Želja mi je da ih sve isprovociram, da ih ubijem u pojam, da polude!", rekao je Tomislav čija je druga želja bila da u dvoboju izbaci Antu. Gordan je pozdravio sve hrvatske branitelje te je kao i svakoga tjedna poželio janje i svakome po litru piva, a druga želja mu je da se vrati u Sinj normalan. Kristijan želju za mini dvoboj nije imao, ali je poželio da u budućnosti postane poznata osoba. "Kad je on govorio želje, ja sam mislio o francuskoj salati! Ozbiljno", priznao je Gordan aludirajući na Tomislava, a Kristijan je dodao: "Mislim da kako se približava kraj, da je ovo već ludo sve!" Uključi se odmah na Farmu.

Sastanak želja na Staroj farmi vodio je Ante. Damir je poželio kao i prošlog tjedna da ga frizer ofarba i ošiša, a druga da ga nitko na konzoli više ne pobjedi u nogometu. Goranova želja je da otvori kafić na nekom lijepom mjestu. Ankica je poželjela da joj prijateljica Katica poživi obzirom da je za koji dan Sv. Kata. Duga želja joj je da otplati kredit pošto joj je, kaže, to veliki teret. Josipa nije imala želju za mini dvoboj, ali je poželjela da Ante dobije imunitet. Na kraju, Ante je poželio da ostvari financijsku stabilnost kako bi mogao imati svoju vlastitu farmu.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene