Goran kaznio Jasminu

TOMISLAV LJUT: 'Gadi mi se, ne mogu je vidjeti očima!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gazda Goran kaznio je Jasminu i svima ravnopravno podijelio duhan, osim njoj.

Peti Sajam po redu prošao je poprilično uspješno, makar Gazda Darko nije bio zadovoljan sa zarađenih 100 dukata, dok je crvena zadruga zaradila okruglih 100 dukata. Na Sajmu su farmeri upoznali i volonterke iz Udruge Indigo iz Zagreba koja se brine o životinjama i njihovom udomljavanju. Volonterke su povele svoje malene štićenike i predstavile svoj program, a i farmeri kao i kupci na Sajmu mogli su pomoći udruzi i napuštenim životinjama.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Na Sajmu su Gazde obiju farmi upoznali i gospođu iz Koprivnice koja im je pokazala kako se rati otirač od kumušine, što će im biti i zadatak koji će trebati napraviti za sljedeći Sajam.

Reakcije farmera na kupljene namirnice bile su iznad očekivanja, dok se Jasmina uspjela obuzdati kako ne bi upala u stupicu svojih farmera. Naime, Gazda Goran odlučio je kako će vrećicu duhana podijeliti svima jednako, izuzev Jasmini koju je na taj način odlučio kazniti. 'Vama sam dao svima jednako, a njoj sam dao kašiku i ono mrvica što je sa stola ostalo', kazao je Goran kroz smijeh, a potom su svi farmeri stali na prozor ne bi li vidjeli hoće li joj Gordan donijeti još duhana. Farmeri su se složili s Goranovom odlukom daJasmina dobije minimalnu količinu duhana, a da se pitalo Tomislava, on joj, kaže, ne bi dao čak ni to. 'Mi doprinosimo zajednici, a da mi jedna osoba šteka i štrajka, normalno da bi ona dobila manje. Ne bi dobila ništa po meni, a on je bio toliko dobar da joj je dao. Nema tog Boga da bi ja više pričao s njom i sad to kažem javno. Toliko se ta osoba meni gadi, ne mogu je vidjeti očima, kad je čujem, lud sam odmah,a kad vidim da smo u istoj prostoriji ja bježim iz te prostorije i najgore ti je kad jedeš i čuješ taj glas u daljini i jelo mi prisjedne!', kazao je Tomislav što misli o Jasmini.

Josipa se pak izjasnila da ne misli da je Jasmina baš za svaku sitnicu bila kriva, no da ju ipak polako miču iz zajednice. 'Ne treba joj dati prostora da uđe među nas, ali najgore je kad ona ode, onda nećemo imati koga nominirati!', kazala je Josipa Anti.

Osim Jasmine, Josipa je još s Antom, a kasnije i s Katicom prokomentirala Tomislava te odnos njega i Barbare. 'Svi smo različiti, moraš se uvijek prilagođavati svakom karakteru, a ima dva –tri s kojima stvarno možeš. Mene Tomo isto iznervira, iscrpi. On si ne da reći', otkrila je Josipa te dodala kao Tomislav nikako nije dobar dečko za Barbaru. 'Mislim nije on loš lik, ali ja nikad takve dečke nisam gledala, jer nije mi to način. To mi je malo lakrdija', izjavila je. Vezu između Barbare i Tomislava ne odobrava ni Katica, koja o njemu nema lijepo mišljenje. 'Baš mi ju je žao, to je jedno tako divno stvorenje. Odgojena cura i onda naiđe na ovog, stvarno ne smijem upotrijebiti tu riječ. Ne zavrjeđuje je', poručila je Josipi koja je zaključila: 'Ma debil!'

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene