Opet pobuna

TOMISLAVA SVLADALE EMOCIJE "Noge su mi se odsjekle"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav ne prestaje s pobunama na Farmi.

Farmeri su i ovoga tjedna dobili zeleni certifikat, ali i dobili su oštre osude od Mentora Jože. Ono što je presudilo da dobiju certifikat jest rad kojemu su se posvetili, dok su se kritike odnosile na njihove međuljudske odnose. Upravo zbog toga, trženje na Sajmu Josipi i Ankici nije išlo od ruke, pa su uspjele zaraditi svega 96 dukata. Nakon što su se vratile i prezentirale farmerima sve što su prodale i kupile, Gazdarica Josipa poslala im je jasnu poruku: "Dobili smo po nosu svi, kao cijela zajednica. Međuljudski odnosi su nam katastrofa. Provociranja više nema, znači sljedeće provociranje – žuti karton, ili crveni, izbacivanje iz showa!"

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Dok su svi farmeri shvatili što im je rekla, Tomislav se jedini nije složio s njom. "Ja nisam došao u crkvu moliti Boga, nisam došao na groblje, na sprovod, znači, ja sam došao u reality show i imam pravo ovdje raditi show!", protestirao je Tomislav.

Predvečer su se farmeri okupili na Staroj farmi te su zaigrali igru u kojoj su na papirić anonimno morali napisati što misle dobro o svakom farmeru i što mu žele u životu. Ovoga puta nije bilo ružnih riječi te su svi međusobno zaželjeli si lijepe stvari. U tom trenutku, glazbu koja je svirala prekinule su poruke podrške i pozdrava koje su farmerima poslale njihove obitelji. Emocije je bilo teško sakriti, a neki su farmeri čak i zaplakali. "Danas je definitivno jedan od mojih boljih dana na farmi. Dobila sam od moje mame pozdrav. Puni smo emocija, znam da su uz mene i to mi je najbitnije i meni je dovoljna samo jedna rečenica. Ako sam ja sretna i oni su sretni", kazala je gazdarica Josipa kojoj je tople riječi uputila majka te je dodala: "Drago mi je što su na mojoj strani u bilo koje vrijeme i još će mi biti draže kad ih vidim nakon toliko vremena, kad se probude stari osjećaji, da popijem kavu s mojom mamom, to će mi biti najljepše jutro. Lijepo je čuti njezin glas, mislim da ću večeras zaspati jako, jako dobro." “Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Tomislavu je poruku podrške poslao mlađi brat, kojeg Tomislav često spominje i to koliko mu nedostaje. "Kad sam čuo da je on, noge su mi se odsjekle. Kad sam glas čuo koji nisam tri mjeseca. Kad sam čuo bratov glas, dao mi je vjetar u leđa.", izjavio je Tomislav i zaključio: "Sad moj brat sto posto govori: Idi, uništi ih, igraj svoju igru. On na taj način navija sad za mene. Ne samo on, nego i neki moji prijatelji vani. Možda i neko iz moje familije, a pretpostavljam i tko, podržavaju me definitivno."

Dok su Gazdarica i Ankica bile na Sajmu, farmere je posjetila gospođa koja im je objasnila kako se prave šibe za Svetog Nikolu. O šibama, značenju blagdana i izradi slušali su Ante i Goran, a za zadatak su dobili napraviti dvadeset šiba, no po želji mogu napraviti i koju dodatno za međusobno darivanje, ukoliko smatraju da je netko bio neposlušan i zavrijedio šibu. "Ovaj zadatak je jako lagan. Otići ćemo u šumu ubrati šibe, obojiti, staviti da se suše i to je gotovo za Sajam", izjavio je Goran, koji je kao mali svake godine dobivao šibu: „Da se pita moje roditelje, ja kao dijete sam bio jako živahan. Uvijek sam imao ruku ili nogu u gipsu. Bio sam možda više živ nego što sam trebao", rekao je te zaključio da šibu zaslužuju poneki farmeri pa se našalio: "Neki su zaslužili dobiti kolac preko leđa, a ne šibu." S time se složio i Ante: "Krampus bi na farmi svakako više dominirao. Ima djece koji nisu u redu s glavom, tako da mislim da bi ih zaobišla zlatna šiba."
No, bez obzira na to, Ante smatra kako je darivanje lijep običaj jer motivira djecu da budu poslušna: "Lijepe su to stvari da ti u čizmice netko nešto donese. Isto tako i zubić vila, znači neki poticaj ili neki motiv, što je lijepo i u što bi djeca trebala vjerovati", rekao je i dodao kako on u takve priče kao mali ipak nije vjerovao.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene