RIJEŠENE NESUGLASICE

VELIKO POMIRENJE NA FARMI Darko i Damir zakopali ratne sjekire

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir i Darko konačno su si pružili ruku pomirenja.

Do jučer su bili ljuti neprijatelji koji su jedan drugoga željeli izbaciti iz showa, a danas su si Damir i Darko konačno pružili ruku pomirenja.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Nakon povratka sa Sajma zaustavili su se ispred kuće kako bi razriješili nesuglasice. „Trebao si biti s nama, nisi trebao otići. Iako si malo za*eban, ja priznajem da jesi, ali si još uvijek dobar čovjek.“ kazao je Darko Damiru koji mu je pokušao objasniti da se povukao zbog toga što je Darko bio grub prema njemu. „Samo mi reci, oprosti Damire, bilo je, prošlo je, ajmo dalje.“ zahtijevao je Damir.

Njihovo grljenje i mirenje, izgleda, nije baš najbolje sjelo ostalim farmerima. „Jesi vidjela ovu dvojicu sad? Majko mila, ne fermaju nikoga sad. Ja ti kažem, tu nema nikog normalnog! Ja više neću ništa reći, sad pljuju po Kikiju, ma to su đubrad jedna obična.“, kazala je Josipa Katici koja je zaključila: „Ovo je prestrašno. Tu ne znaš tko te iza flanjke čeka s kakvom letvom!“

Kako je izgledalo mirenje ove dvojice farmera te kako su farmeri prošli na Sajmu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji od 20 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene