Farmeri pretjerali?

RUŽNO SE OBRUŠILI NA DANIJELU "Ja ne bih bila ovdje ni sekunde!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovotjedne nominacije bile su nešto drugačije. Daniela je odlučila napustiti show, a Goran je osvojio imunitet.

Za razliku od prethodnih, upravo zbog Danieline odluke o napuštanju showa, ovotjedne nominacije bile su nešto drugačije. Mia je odmah na početku dala Goranu crvenu narukvicu što znači da je on osvojio imunitet glasovima gledatelja. "Ja se mogu samo zahvaliti ovim haharima jer su uporni kao i ja!", komentirao je Goran osvojeni imunitet, a zatim je Mia zamolila sve farmere da uz šibicu kažu svaki ponaosob Danieli što misli i osjeća prema njoj.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Prvi je govorio Tomislav koji je kazao da Daniela jedno priča, drugo radi, a treće misli te je dodao: "Smatram da žena koja ima muža i djecu, nije osoba koja treba ući u ovakav reality show." S Tomislavom mišljenje dijeli i Ankica koja joj je poručila: "Nemoj mi zamjeriti, svatko od svog života radi što hoće, ali da ja imam ovakve dvije Snjeguljice kao što ti imaš, ja ne bih bila ovdje ni sekunde."

Barbara joj je zamjerila tvrdoglavost i istaknula da ju je nebrojeno puta povrijedila, a Ante i Josipa složili su se da je Daniela naivna. "Mislim da si naivna jako i ono što sam ti rekla u Areni za tebe i Domija, mislim sabotirali smo taj zadatak, znaš da smo te htjeli maknuti,on je bio predvoditelj tog cijelog čopora i ti si stala uz njega. Tad si me strašno naljutila i to ti zamjeram. Imaš svoju djecu i muža, idi i uživaj", kazala joj je Josipa. Kristijan je rekao da ga je nerviralo to što im je samo naređivala, no nije joj to, kaže, uzeo za zlo. "Mogla si nekad više raditi, ali neda se ni meni nekad raditi, pa ne radim ni ja", dodao je.

Najemotivniji bio je Damir koji je kazao da mu je sada žao što su je svrgnuli s trona, a Gordan je zaključio: "Daniela, ja bih ti rekao da ne bih nikad volio da mi budeš zapovjednik u životu, ali uvijek sam te poštivao kao Gazdaricu i svaki sam posao obavio, čak i tvoj." Goran je pak kazao kako se s njom nije družio jer je stala uz farmere s kojima on nije bio dobar, no otkako su zajedno postali sluge, njegovo mišljenje o njoj se promijenilo. "Sad dok smo bili sluge zafrkavali smo se po cijele noći. Bilo nam je super i tako nam je moglo biti od početka", izjavio je Goran. Na samom kraju obiteljskog sastanka Daniela se zahvalila svim farmerima, a tko će postati novi Gazda, ovisi upravo o njoj – koga odabere za drugog duelistu u dvoboju.

Unatoč lošem vremenu i bojkotu nekih farmera, tjedni zadatak, gradnja pušnice, ipak je obavljen do kraja, a majstor je bio i više no zadovoljan. "Mogu reći, iznenađen sam, u ovako kratkom vremenu, po ovakvom vremenu, lošem, hladnom, kiša, da su uspjeli. Kvalitetna je pušnica. Još su si dali i truda, stvarno je simpatična. Nemam riječi, ne bih ni ja bolje napravio", kazao je majstor i upozorio ih da paze na vatru.

Kao pravi Gazda, Tomislav se kasnije zahvalio svim farmerima za uloženi trud. "Mislio sam da se to ne može u ovakvo kratkom vremenu napraviti. Hvala vam!"

Predvečer farmere su posjetili pjevači i svirači iz južne Istre koji su ih podučili o tradicionalnim istarskim instrumentima i zvukovima. Osim što su farmeri uživali u zvucima i plesu istarske ostavštine, također su i zapjevali s njima. "Vidi se da ste talentirani, nema šta!", poručio im je svirač, a Josipa je kasnije zaključila: "Lijepo nakon ove monotonije i hladnijih dana, super dođe neki novi posjet."

Koga će Daniela izabrati za svog suparnika u dvoboju, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene