NEMIR U ZAJEDNICI

DANIELI JE DOSTA TENZIJA ''Nađite rješenje ili ću vam ga ja naći!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniela želi da Ankica i Jasmina pronađu zajednički jezik radi mira u zajednici.

Mir na farmi nije dugo trajao. Premda nije bilo otvorenih sukoba i svađa, tenzije između Ankice i Jasmine bile su više no očite. Dok su farmeri objedovali, ove dvije farmerice su se porječkale oko pravljenja pogače te se je Daniela naprasno dignula od stola i otišla jesti sama za drugi stol. „Obje se ponašate kao djeca!“ poručila im je Daniela prije nego li je napustila prostoriju.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Nešto kasnije, Daniela i Ankica su kratko kod alatnice porazgovarale o situaciji. „Nađite rješenje ili ću vam ga ja naći!“ poručila joj je Daniela ljuta na obje farmerice. Ankica je prepričala Danieli kako se Jasmina dan prije izderala na nju, govoreći joj da neće za doručak jesti špek, već da želi kajganu. „Kakvo rješenje? Da se ja nekome ulizujem, da nekome padam pod noge? Taj film nećeš vidjeti!“ kazala joj je Ankica, na što joj je Daniela odbrusila da nju ne zanimaju njihove razmirice, već samo želi da pronađu zajednički jezik radi mira u zajednici.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene