pretjerala je

Pop zvijezda šokirala detaljima novog režima, po dva dana ne jede ništa kako bi ostala u formi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellie Golding još je prije nekoliko tjedana priznala kako je imala problema s ovisnošću o vježbanju, a sada je istaknula na kakvoj je dijeti.

Pjevačica Ellie Goulding nedavno je priznala kako je postala potpuno opsjednuta vježbanjem, no prijatelji su se zabrinuli za njezine nove navike jer nisu sigurni jesu li sve posve zdrave.

Pogledaj i ovo Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Nadmašila samu sebe Ovakvim se mišićima malo tko može pohvaliti i priželjkuju ih žene, ali i mnogi muškarci: "Tijelo ti je živa vatra"

33-godišnja pjevačica tako je otkrila i kako živi samo na piću svako određeno vrijeme na čak dva dana, bez da išta pojede. Tvrdi kako je to zdravo, a obzirom na njezinu dijetu, pije samo čaj, kavu i vodu. Ističe kako joj je drastična dijeta pomogla da se očisti od toksina, piše The Sun.

Rigoroznom dijetom smatra da je spriječila upale u tijelu, a tako kontrolira i šećer u krvi. "Dan prije i dan nakon dijete osiguram svom tijelu potrebne namirnice te sam posve sigurna da je to zdrav režim", ispričala je slavna pjevačica.

Mjesecima se pripremala na posebnu dijetu, a kaže kako je malo popustila s teretanom posljednjih nekoliko tjedana, nakon što je priznala da je imala problem. Umjesto u studio išla je u teretanu, a s ovisnošću joj je pomogao suprug, bivši olimpijac Caspar Jopling.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni šarmer izmjenjivao nježnosti sa suprugom na plaži, u odličnoj je formi i sa 67 godina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene