pohvalan potez

Aleksandra Dojčinović se uključila u humanitarnu akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U toj dobrotvornoj akciji cilj je prikupiti novčana sredstva za novi odjel neonatologije bolnice u Petrovoj koja je pretrpjela velikve štete nastale nakon potresa u Zagrebu.

Humanitarnu akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" pokrenuli su udruga "Dinamo to smo mi" i "Klub roditelja nedonoščadi Palčići" sa svrhom prikupljanja novčanih sredstava za novi odjel neonatologije bolnice u Petrovoj koja je pretrpjela velikve štete nastale nakon potresa u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović kriju detalje o vezi Naša dizajnerica prvi put u javnosti otkako se doznalo da čeka dijete s Kolindinim bivšim suradnikom, istaknula je trbuščić u elegantnoj haljini

Organizirane su u aukcije putem Facebook grupe "Vratimo Palčiće u Petrovu" u kojima se prodaju sportske memorabilije i rekviziti.
U akciju su se uključile brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog i društvenog života, među kojima je i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koje je na aukciju donirala originalni nogometni dres reprezentativca Domagoja Vide u kojem je odigrao nogometnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine protiv Danske.

Više informacija o aukciji možete pronaći na: https://www.facebook.com/groups/662206734559498/

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene