Ultra Europe Festival

Završilo ludilo s Poljuda: Festival se seli na Hvar, Brač i Vis

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki glazbeni događaj koji okuplja najpoznatije DJ-eve svijeta Ultra Europe Festival završio je u nedjelju.

Posjetitelji Ultra Europe Festivala nakon druge burne noći odspavali su na plaži Bačvice. Iako već dvije noći partijaju na Poljudu, posjetitelji su i treću, ujedno i zadnju noć, bili puni elana. Atmosferu su podizale seksi plesačice na bini, koje su bile jednako neumorne poput partijanera.

Pogledaj i ovo Druga večer Ultra Europe festivala - 2 Mladi se oteli kontroli Pogledajte spektakultarne fotke druge večeri Ultre! Hitna i policija imale pune ruke posla, partijaneri uz vrhunske DJ-eve dočekali zoru

Da se atmosfera posljednjeg dana Ultre zagrije brže, pobrinuo se Afrojack. Nizozemsko-surinamski DJ znan nam je već i iz suradnje s Pitbullom i Beyonce, a na Ultri je svake godine.

Ove godine već je imao nastup na Revelinu u Dubrovniku. Jedan je od najpopularnijih, a i sedmi najplaćeniji svjetski DJ prema Forbesu, godinama je plasiran u top 10 DJ-a liste magazina DJ Mag pa je njegova pojava na obodu poljudskog stadiona izazvala pravi stampedo fanova. Dodatna je zanimljivost kako je za vrijeme dok je producirao njezin drugi album Afrojack hodao i s Paris Hilton.

Velika je rijetkost da se headliner prošeće među publikom kao što je to učinio Afrojack, pa makar u pratnji petorice zaštitara. Zaputio se prema stageu Arcadia gdje se uključio u rad jednog od svojih poznanika. Ali, samo nakratko, spustio se i krenuo natrag prema backstageu. No kada su već brojni fanovi shvatili tko je izašao u šetnju, morao se zaustaviti i pristati napraviti nekoliko selfieja nakon čega se vratio u backstage gdje je pričekao svoj skorašnji nastup.

Nakon nedjelje Festival se seli na Hvar, Brač i Vis.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene