POTPUNA PREOBRAZBA

PREMIJERA Žanamari kao fatalna crnka očarala seksepilom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna Žanamari predstavila je svoj novi singl 'Ajde, ajde'. Naravno, opet je neodoljiva

Nakon iznimnog uspjeha pjesme “Isti se prepoznaju” koja je nakon zamjećenog nastupa na Splitskom festivalu zavladala hrvatskim radijskim eterom, Žanamari najavljuje premijeru novog spota “Ajde, ajde”.

Pogledaj i ovo Žanamari i Mario Perčić Hmmm... Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

'Povukao me je klupski zvuk ove pjesme i zagolicao da napravim pomalo bezobrazan tekst. U skladu s tim i video je morao biti opasan', komentira Žanamari novu pjesmu i spot koji je nabijen ženskom energijom i energičnom koreografijom.

 

'Prvi komplimenti koje sam dobila na novi spot bili su vezani upravo na styling tj preobrazbu u fatalnu crnku što je bila ideja Borisa Kargotića kreatora nakita Demode Jewlery, koji nosim u spotu. Iz mene zaista izadje ona fatalna strana kad se prerušim u crnku, iako trenutno uživam biti plavuša. Što je najvažnije uhvatila sam mnoge moje prijateljice kako pjevuše refren već nakon jednog slušanja pjesme što je nepobitan dokaz da idemo u dobrom smjeru. Jedva čekam da cure po klubovima zaplešu uz ovu stvar. A i dečki!', kaže pjevačica.


Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman i režiju spota zaslužan je njen suprug Mario Perčić, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić. – Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se! – komentira Mario koji će svojoj supruzi biti najveća podrška tijekom transformacija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' koje uskoro kreće na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene