Javite se!

Tko želi na party? Zagrijavanje za Dimensions festival ovaj vikend u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petu godinu za redom, zagrebačka organizacija Ekstrakt predstavlja Dimensions festival u Zagrebu.

U dvorani Željezničar, 26. svibnja će nastupiti britanski producent Keith Tenniswood a.k.a. Radioactive Man, jedan od pionira i predvodnika UK electro scene na kojoj je aktivan još od sredine devedesetih, a zajedno s Andrew Weatherallom čini kultni UK dvojac Two Lone Swordsmen. Keith će u Zagrebu predstaviti svoj fantastični live act koji izvodi isključivo na hardweru.

Pogledaj i ovo showbuzz dođi i ti Dimensions festival 2015. najavio prve zabave na brodovima!

Dimensions festival je festival elektroničke glazbe koji se održava na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, a njegovo šesto izdanje će se održati od srijede 30. kolovoza do nedjelje 3. kolovoza 2017. Dimensions festival je cijenjen zbog svojih prekrasnih lokacija, vrhunskih zvučnih sistema, intimne atmosfere, ali i istančanog glazbenog ukusa i politike izbora najkvalitetnijih vodećih svjetskih glazbenika; DJ-a, producenata, bendova, izdavačkih kuća i kolektiva.

Organizatori dijele 2x1 ulaznicu!

Povodom gostovanja britanskog producenta, organizatori dijele 2x1 ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu Showbuzza na Facebooku te u inbox ostaviti vaše podatke! Usto, trebate odgovoriti na nagradno pitanje: "Na kojoj pozornici Dimensions festivala ovog ljeta u Puli nastupa Radioactive Man?". Dobitnike javljamo u petak u 12 sati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene