FILMSKE POSLASTICE I IZNENAĐENJA

Popularni ZFF-ov program za najmlađe slavi svoj prvi jubilej

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularni ZFF-ov program za najmlađe 19. studenog obilježava prvi jubilej uz filmsku projekciju i brojna iznenađenja

Kao i svake godine Zagreb Film Festival je i ove pripremio brojne filmske poslastice za najmlađe filmofile, a na Bibijadi bit će još veselije i još zabavnije nego proteklih godina jer popularni ZFF-ov program za najmlađe u 2016. slavi svoj prvi jubilej. Na rođendanskom slavlju u kinu Europa u subotu 19. studenoga najmlađe posjetitelje očekuje projekcija švedsko-nizozemskog filma Ema spava negdje drugdje, rođendanska torta i poklončići iznenađenja.

Pogledaj i ovo showbuzz Kino Europa Otvoren 14. Zagreb Film Festival!

Ema spava negdje drugdje u režiji Catti Edfeldt i Lene Hanno Clyne bajkoviti je film snimljen prema dječjoj knjizi spisateljice Pije Lindenbaum. Junakinja filma, sedmogodišnja Ema, uzbuđena je jer će po prvi puta prespavati u stanu svoje simpatične nove prijateljice Cerisije. No ta noć pokazat će se još čarobnijom nego što su djevojčice očekivale, a cijeloj magiji pridonijet će i dva brbljava jazavca.

Program Bibijada na velika platna kina Europa donosi 7 dugometražnih i 4 kratkometražna naslova za djecu. Fokus programa ove je godine na filmovima iz zemalja Beneluxa, a u programu sudjeluje i jedna domaća koprodukcija. Riječ je o nizozemsko-belgijsko-hrvatskom ostvarenju Dan kada je moj otac postao grm Nicole van Kilsdonk u kojem se između ostalih pojavljuju domaći glumci Jan Kerekeš, Hrvojka Begović i Damir Poljičak.

14. Zagreb Film Festival održava se od 12. do 20. studenoga u kinima Europa i Tuškanac, Dokukinu KIC, Muzeju suvremene umjetnosti, F22 - Novoj akademijskoj sceni i Goethe-Institutu. Programi za djecu i mlade, Bibijada i PLUS održavaju se u kinu Europa. Ulaz na projekcije Bibijade je besplatan, a ulaznice će se moći podići na blagajni Zagreb Film Festivala. Ulaznice za ostale programe ZFF-a moći će se nabaviti u online pretprodaji od 27. listopada te na festivalskoj blagajni uoči početka ZFF-a.

Trailer Ema spava negdje drugdje  

 Trailer Dan kada je moj otac postao grm

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene