Fanovi oduševljeni

Zagreb dobiva svoje izdanje Ultra Europe festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb bi uskoro mogao dobiti festival sličan Ultra Europe festivalu pod nazivom Croatia Music Week.

Iz ureda zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića stigao je poziv na konferenciju za medije koji je posebno oduševio sve ljubitelje festivala elektronske glazbe. Naime, Zagreb bi uskoro mogao dobiti festival sličan Ultra Europe festivalu pod nazivom Croatia Music Week.

Pogledaj i ovo Počeo Festival Ultra Europe 2019 (Borna Filic/PIXSELL) Atmosfera se zagrijava Počeo Ultra Europe Festival: U Split stigle tisuće partijanera sa svih strana svijeta!

Sutra će se u 14 sati, u palači Dverce održati konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program projekta. Glazbeni spektakl održavat će se od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017., u zagrebačkoj Areni, a sve organizira Ultra Europe u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Na konferenciji će sudjelovati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, gradonačelnik Grada Splita Ivo Baldasar, direktor festivala Ultra Europe Nikola Bušljeta, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld te pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene