Yammatovo2

NAJBOLJI TULUM U GRADU Lauba je gorila! Kultni ABC publiku doveo do ludila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je bio najbolji tulum u gradu! Spektakl za pamćenje.

Zagrebačka Lauba večeras je "gorila" na tulumu Yammatovo 2, na kojem je nastupila veličanstvena Anne Dudley i britanska grupa ABC. Dva sata nevjerojatne zabave uz najveće hitove s albuma "Lexicon of Love I& II" kultna grupa osamdesetih  otpjevala je s nevjerojatnim žarom koji je publiku ostavio u transu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo Yammatovo 2 u Zagreb dovodi britansku grupu ABC

Među brojnim uzvanicima u sjajnoj glazbenoj večeri uživala su i neka poznata lica među kojima su Jurica Pađen, Zdenka Kovačićek, Ivica Propadalo, Mirna Medaković... Večer za pamćenje uživo je prenosio portal Dnevnik.hr, a dio atmosfere možete još uvijek pogledati u našoj galeriji.

Bio je ovo drugi tulum radija Yammat FM. Nakon što je prošle godine Marc Almond priredio noć za pamćenje, ovog petka pred zagrebačku publiku izašla je glazbena zvijezda Anne Dudley. Uz Zagreb Stars simfoničare stala je pred zagrebačku publiku, a jedinstveni doživljavaj upotpunila je sjajna britanska grupa ABC.

 

#ABC #Yammatovo2 #102sve5

A photo posted by Antea_MaLu (@antea.malu) on


Anne Dudley široj javnosti poznata je kao stalna članica benda Art of Noise. Ostvarila je i nekoliko značajnih postignuća u filmskoj industriji. Dobitnica je Oscara za glazbu iz legendarnog filma Full Monty, ali je radila i kao glazbena producentica za Oscarom nagrađeni hit mjuzikl Les Misérables. Dudley se tijekom godina svog rada dokazala u klasičnom kao i u pop-žanru, ali je uspjela održati korak i sa svjetskim trendovima, te se tako okrenula i popularnim elektroničkim žanrovima. Uspješna Dudley priznata je u svjetskim glazbenim krugovima, a osim s grupom ABC surađivala je i s poznatim izvođačima poput Sir Eltona Johna, Marcom Almondom, Sealom, Malcom McLarenom te grupom Pet Shop Boys.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene