MAGIČNA NOĆ

Zavirite u video galeriju najluđeg tuluma u gradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je bio najbolji retro spektakl u gradu! Show za pamćenje.

Na tulumu Yammatovo 2, zagrebačka publika sinoć je doživjela magičnu noć. ABC, britanski bend koji je žario i palio 80-ih godina prošlog stoljeća, isto je učinio i sinoć. Uz njihove hitove i veličanstvenu Anne Dudley mnogi su se vratili u prošlost, a publika je uživala u dva sata nevjerojatne zabave. ''Vrlo smo uzbuđeni. Nikad nisam bila ovdje i nikad nisam radila s ovim orekestrom, tako da je sve vrlo uzbuđujuće'', izjavila je Anne Dudley neposredno prije velikog koncerta. Pod dirigentskom palicom ove svjetski cijenjene britanske dirigentice pjevalo se uz najveće hitove s albuma "Lexicon of Love I& II".

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo Yammatovo 2 u Zagreb dovodi britansku grupu ABC

Među brojnim uzvanicima u sjajnoj glazbenoj večeri uživala su i neka poznata lica među kojima su Jurica Pađen, Zdenka Kovačićek, Ivica Propadalo, Mirna Medaković i brojni drugi. Večer za pamćenje uživo je prenosio portal Dnevnik.hr, a dio atmosfere možete još uvijek pogledati u našoj galeriji.

Bio je ovo drugi tulum radija Yammat FM. Nakon što je prošle godine Marc Almond priredio noć za pamćenje, ovog petka pred zagrebačku publiku izašla je glazbena zvijezda Anne Dudley. Uz Zagreb Stars simfoničare stala je pred zagrebačku publiku, a jedinstveni doživljavaj upotpunila je sjajna britanska grupa ABC.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene