Fresh Island

LUDILO MOŽE POČETI Wiz Khalifa stigao u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od glavnih zvijezda trodnevnog festivala, koji je u cijelosti u hrvatskoj produkciji, zvijezda Wiz Khalifa stigao je u Hrvatsku.

Hrvatski festival #HEXAPPEAL Fresh Island, koji slavi peti rođendan, danas počinje na Zrću. Jedna od glavnih zvijezda trodnevnog festivala, koji je u cijelosti u hrvatskoj produkciji, američka rnb zvijezda Wiz Khalifa stigao je u Hrvatsku. Trenutke opuštanja prije večerašnjeg nastupa Wiz provodi u Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Wiz Khalifa nastupa večeras u klubu Papaya.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima



Dosad neviđena produkcija stiže u popodnevnim satima na Zrće. Osam šleper kamiona dovodi najveću pozornicu ikad izgrađenu na samoj plaži, ona je veličine 15x12 metara. Čak 116 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima garantiraju nezaboravan provod iduća tri dana. Impozantnu pozornicu na kojoj će nastupiti Chris Brown radi čak 50 ljudi, a za kraj koncerta sa pontona u moru bit će priređen vatromet kakav otok Pag do sad nije vidio.



Chris Brown u Hrvatsku stiže večeras privatnim avionom i prema posljednjim informacijama odsjest će u privatnoj vili s bazenom na otoku Pagu, a sve kako bi što lakše mogao odraditi sve obaveze koje ga u idućim satima očekuju na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu.



#HEXAPPEAL Fresh Island Festival
na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiti će i druge glazbene zvijezde među kojima su Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mjesto ovog ljeta.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown) dok se ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene