Mjerit će i indeks tjelesne mase

Vježbajte uz Aktivnu Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek da spremni dočekamo jesen jest redovita tjelesna aktivnost.

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska poziva na zadnji ovoljetni trening na otvorenom, u četvrtak, 14. rujna u 17.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Ljetne radosti privode se kraju, trebamo se aktivno pripremiti za nove zadatke koji su pred nama. Najbolji lijek za povratak na radno mjesto, u školske klupe ili da spremni dočekamo jesen, jest redovita tjelesna aktivnost.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

"Pozivamo Vas da zajedno odradimo trening koji će probuditi tijelo nakon ljetnih radosti i opuštanja. Jedinstvena je prilika vježbati na Trgu bana Josipa Jelačića, vjerujem kako će on biti ispunjen do posljednjeg mjesta i kako ćemo ovim zajedničkim druženjem aktivirati sami sebe za jesen i zimu u pokretu!" izjavio je Ivan Antunović, voditelj trenerskog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Treningu, koji će trajati 45 minuta pod stručnim vodstvom kineziologa, mogu pristupiti svi građani uz prethodnu prijavu putem službene web-stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Uz uvodna predavanja organizatori su pripremili i mnoga sportska iznenađenja koja nas očekuju na Trgu. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni je partner HEP.

Na zagrebačkom treningu Hrvatska liječnička komora svim zainteresiranim građanima uz savjetovanje mjerit će indeks tjelesne mase. Biotrening i Definicija hrane provodit će razna besplatna testiranja. Svi vježbači dobit će HEP-ove majice, NIVEA-in paket proizvoda za njegu tijela, a za osvježenje bočicu Mg Mivele, vode vašeg srca. OTP banka poklanja šilterice i lopte. Vježbači će probali zalogaj Omegola. Prostirke za vježbanje kao i posebno iznenađenje priprema Decathlon, u čijoj sportskoj opremi vježba tim Aktivne Hrvatske. Vježbači će dobiti i primjerak Jutarnjeg lista, časopise Men's Health i Lijepa&Aktivna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene