OVE NEDJELJE

NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite veliko finale Supertalenta ove nedjelje i doznajte tko će se okititi laskavom titulom četvrtog hrvatskog supertalenta te novčanom nagradom od 200 tisuća kuna!

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa. Konkurencija među natjecateljima je neumoljiva, no iako svaki ponaosob priželjkuje pobjedu, ističu kako se među njima razvilo pravo prijateljstvo.

Pogledaj i ovo showbuzz Dojmovi nakon nastupa Stjepan Magdić ponovno raznježio: 'Nemojte me to pitati jer ću se opet rasplakati'

Fitness trener, Petar Bruno Basić, u finalu će izvesti elemente koje do sada nitko nije izveo. Ukoliko pobjedi, kaže da će novac uložiti u sebe. „Ja sam već sada sebi pobjednik!“ ističe.

Najmlađi natjecatelji – Malci, tvrde kako će finale biti „udarno“ te najavljuju pravo iznenađenje. Lana Kovačić i pas Vicky pripremili su nove točke, a vidjet ćemo ih kao ghostbustere. Za razliku od uzbuđenih roditelja, maleni virtuoz na harmonici Stjepan Magdić tvrdi kako nema treme i ne boji se pozornice, a ovoga puta odsvirat će ciganski ples i finsku polku. Svjestan je, kaže, konkurencije u finalu, stoga i ne razmišlja o pobjedi.

Finale su priželjkivali, ali ih Plesna skupina Step'n Jazz iz Dubrovnika definitivno nije očekivala. Koreografkinja Linda Valjalo smatra kako ljudi imaju krivu percepciju o stepu, stoga će njezina skupina u finalu pokušati razbiti taj stereotip.

Nevjerojatni Tomy Mihičinac u finalu nastavlja sa svojim adrenalinskim šokom. „Bit će divlje, očekujte još više adrenalina!“ najavljuje Tomy koji kaže kako se njegov talent razvio iz šale, da bi na kraju postao ozbiljna stvar.

Majka Luke Pirića, koji će ući u svijet videoigrica, kaže kako je Luka rođen spreman te dodaje: „Finale ga nije promijenilo – i dalje je onaj isti skroman i prizeman dečko, no ovo mu je velik uspjeh jer je samo želio pokazati da se s kockama svašta može!“

Plesna skupina Brutala ističe kako u finalu žele poslati jednu direktnu poruku koju nose još od audicije, a Erik Balija najavljuje da će „ostaviti srce na pozornici“. Erik će ove nedjelje izvesti pjesmu Vinka Coce za koju kaže da ju toliko dobro zna da je već i sanja. „Čim si u finalu, postoji šansa za pobjedu! tvrdi Erik čija publika očekuje pravu eksploziju u finalu.

Talentirani plesač Devin Juraj, kojemu je Martina rekla da svojim plesom može liječiti, kaže kako mu je pobjeda nepotrebna jer je još jako mlad i samo se želi pokazati u najboljem svijetlu, a o pobjedi bi razmišljao da je stariji. „Nisam tu zbog pobjede, samo zbog nastupa!“ ističe Devin.

Grupa koja je samo željela ne dobiti X na audiciji uspjela je dogurati do finala. A.K.A Crescendo, skupina studenata iz Zadra u posljednji trenutak se predomislila i odlučila za finale pripremiti nešto drugačije, a izvest će pjesmu Flashlight, Jessie J.

Plesna skupina Tarnsform Crew također tvrdi da su pripremili nešto drugačije, no najbitnije im je, kažu, da njihova energija ostane prepoznatljiva do kraja. „Uživat ćemo u nastupima konkurencije, jer ih vidimo kao prijatelje a ne kao suparnike“ kažu te dodaju: „Pobjedu ne očekujemo jer stojimo uz bok 12 najboljih talenata Hrvatske i svatko ima zasluženu šansu za pobjedu!“

Hula hooperica Jelena Znaor pobjedu u showu će pokušati izboriti točkom koju još nikada nije izvela. „Malo je rizična, ali vjerujem u sebe!“ kaže Jelena, a što je to pripremila, ostaje nam za vidjeti!

Ne propustite veliko finale Supertalenta ove nedjelje i doznajte tko će se okititi laskavom titulom četvrtog hrvatskog supertalenta te novčanom nagradom od 200 tisuća kuna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene