VRHUNSKA ZABAVA

USPJEŠNO ZAVRŠEN 4. FORESTLAND Najzeleniji festival u zelenom srcu Međimurja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni posjetitelji uživali u tri dana vrhunske zabave ispod otvorenog neba.

Nakon puna tri dana neprekidne zabave, najzeleniji eletronski festival u Hrvatskoj, Forestland 2016. uspješno je završio svoju četvrtu sezonu. Jedinstvena šumska lokacija održavanja festivala privukla je preko 12 tisuća posjetitelja kroz tri dana, koji su, osim u eteričnoj i misterioznoj amtosferi šumske idile, uživali u odličnoj elektronskoj muzici te mnogobrojnim popratnim sadržajima. Forestland je tako ove godine bio bogatiji za još jedan, Forestroom Stage, osmišljenim po uzoru na svjetski popularni Boiler room.

Pogledaj i ovo showbuzz 5. rođendan "Ultra" ima konkurenciju! Forestland oduševio tisuće mladih partijanera

 Forestroom stage oduševio je sve prisutne i postao apsolutni hit festivala, sa svojim rasplesanim afterpartyjima u kombinaciji s izlazećim suncem i vibrirajućom energijom, kao i spas na kišni petak. U intimni prostor Forestroom pozornice naguralo se nekoliko stotina ljudi koji su neumorno plesali, skakali i uživali u "beatovima" i glazbi usprkos kiši. Kad je jutro svanulo, bilo je vrijeme za povratak na glavnu #Forestland pozornicu.


Osvježenje su posjetitelji mogli potražiti na odličnom osmišljenom Beach Stage-u, bilo u obliku šarenih koktela ili pak skokom u bazen, naravno, uz zukove najboljeg techna i housa. Najposjećeniji je ipak bio main stage, na kojem se u nekoliko dana održavanja festivala, izredalo preko 50 DJ-eva, s Alex Kenjiem kao headlinerom drugog kišnog dana, ali i odličnim domaćim i regionalnim snagama u vidu Radiology, Matrode, Koste Radmana, Avadoxa, mladih Radiology, Chronos i mnogih drugih. Sasha Mikac i Timo G, službeni rezidenti Forestlanda su se brinuli za atmosferu dok su se Tuborg i Somersby i ove godine pobrinuli za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.


Forestland 2016. definitivno je opravdao visoka očekivanja, a organizatori za sljedeću godinu najavljuju još luđi, veći i bolji, jubilarni 5. festival, s mnogobrojnim novitetima i sadržajima, a sve kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili vrhunsku i neponovljivu zabavu u zelenom srcu Međimurja.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene