Zvijezde pod zvijezdama

Urban & 4 doslovno zatresli dubrovačku plažu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjeran svom ekstravagantnim imidžu, Urban je i sinć dokazao kako posjeduje istančan smisao za dramaturgiju i neponovljivu karizmu.

Sinoćnji koncert Urbana&4 doslovno je zatresao dubrovačku plažu Hotela Dubrovnik Palace. Uklapajući se perfektno u ambijent Vala Beach kluba - pod strmim stijenama uz obalu – koncert je zvučao još dramatičnije a i scena je izgledala još teatralnija.

Pogledaj i ovo Damir Urban - 1 ''zaboravim sve'' Damir Urban o prijateljstvu s Gibonnijem, kćeri mezimici i podršci supruge: ''Imam nju pored sebe i ja sam siguran''

Prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni već više od 30 godina kao frontman Laufera i poslije dio Urban & 4, Damir Urban je sinoć pred dubrovačkom publikom nastupio sa jasnim umjetničkim integritetom i vizijom. Kombinirajući teški zvuk rocka s hrđom grungea i plesnim “house” ritmovima, Urban koji je ipak prvi na ovim prostorima zakoračio u moderni pop, održao je jedinstveni rock koncert u kojem su uživali brojni Dubrovčani.

Vjeran svom ekstravagantnim imidžu, Urban je i sinć dokazao kako posjeduje istančan smisao za dramaturgiju i neponovljivu karizmu.

Koncert Urbana & 4 održan je u sklopu programa 'Zvijezde pod zvijezdama' koju Jadranski luksuzni hoteli organiziraju trinaest godina zaredom tijekom ljetnih mjeseci.

Sljedeći koncert u sklopu programa je ujedno i završni - koncert Tonija Cetinskog koji će se održati 24. kolovoza u Vala Beach Club-u Hotela Dubrovnik Palace.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene