Premijerno

Upoznajte Annu Moor i njen prvi singl 'Lutak'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti.

Anna Moor ne postoji u knjizi rođenih, već se rađa kao individualka kroz koncept „Lutak“, kao vizualno i emotivno biće. Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti.

Pogledaj i ovo Dino Petrić (Foto: PR) Premijera "Previše sam tvoj": Nova pjesma i spot Dine Petrića

Kroz singl „Lutak“ prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove „Ti si moj Lutak“. Kroz neobičnu fuziju žanrova i poseban instrumentalni prizvuk za koji su uz Annu Moor zaslužni glazbenici Marin i Helena Hraščanec, Anna prenosi dijelom nostalgičnu i toplu, a dijelom kontrastnu mračnu i hladnu atmosferu.

Svojim glasom, uz mnogo energije, Anna izražava jasan i čvrst stav. U videu se pojavljuje kroz dva vizualna stila koji prate kontraste glazbenog djela. Redatelj videospota i, uz Annu, kreator vizualnog identiteta je Dinko Šimac. Iznenađujuća je energičnost spota koju je prenijela i posebna gošća. Švicarsko-japanska suvremena plesačica, Isabel Yuri Shida, ostvarila je osobit odnos i interakciju s Annom Moor na snimanju i time je pjesmi poklonila još jednu dimenziju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene