Od 14. do 17. srpnja

SPLIT OČEKUJE SPEKTAKL Na Ultru stiže preko 150 tisuća partijanera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ultra Europe festival stiže u Split. Prema procjenama, dolazi preko 150 tisuća ljudi!

Stadion na Poljudu još će jednom postati domaćin ULTRA Europe festivala. U Splitu je održana posljednja konferencija za medije, a uoči festivala otkriveni su tako program, termini te DJ-evi koji će nastupiti na Opening Partyju i na Poljudu od 14. do 17. srpnja.

ULTRA će, četvrtu godinu za redom, ugostiti preko 150 izvođača. Procjenjuje se i da će stići više od 150 tisuća posjetitelja.

Pogledaj i ovo showbuzz 99 eura Hrvatima povoljnije ulaznice za Ultra Europe!

Zamjenik splitskog gradonačelnika osvrnuo se na konferenciji i na činjenicu da bi ULTRA mogla dogodine otići iz grada, odnosno je da je ovo zadnja manifestacija u Splitu. 'Učinit ćemo sve da zadržimo Ultru u Splitu, bez ULTRE grad je nula', kazao je Kovačević.

Ove godine država će za ULTRU izdvojiti 600 tisuća kuna, no donijela je Splitu i hrvatskom turizmu nemjerljivu dobit i reklamu.  Ivo Bašić iz Minstarstva turizma najavio je da će razmotriti mogućnost dodatne financijske pomoći festivalu. Alijana Vukšić iz Turističke zajednice Split izjavila je da je Split prije ULTRE imao 13 tisuća, dok danas ima oko 22 tisuće kreveta. Osim toga, prosječni posjetitelj festivala dnevno ostavi u Hrvatskoj oko 125 eura.

 

 

Destination ULTRA – Croatia Music Week održat će se na 8 pozornica na 5 različitih lokacija: Giraffe Palm Beach Club (Split), stadion Poljud (Split), Zlatni rat, Bol, Brač, Hotel Amfora Grand Beach Resort (Hvar) i Fort George (Vis).

Destination ULTRA pozicioniran je kao jedinstven ULTRA događaj jer promovira prirodne ljepote Hrvatske. To je jedini ULTRA festival koji traje cijeli tjedan pa sudionici mogu iskusiti i doživjeti Hrvatsku u potpunosti jer je riječ o savršenoj kombinaciji opuštanja i noći prepunih plesa koje donose najveći svjetski izvođači. Glavni događaj odvija se na jednom od najljepših hrvatskih stadiona – Poljudu – koji se nalazi uz more u prekrasnom Splitu.

Destination ULTRA 2016 datumi i lokacije:

14. srpnja – RESISTANCE Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split

15 – 17. srpnja – ULTRA Europe @ Stadion Poljud, Split

18. srpnja – Yacht Regatta @ Zlatni Rat, Bol, Brač

19. srpnja – ULTRA Beach @ Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
20. srpnja – RESISTANCE Closing Party, Vis

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene