Počela Ultra!!!

KAKVO MORE LJUDI! Mladi iz cijelog svijeta spremni za party godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon jučerašnjeg otkazivanja, sve nade polažu mladi iz cijelog svijeta u današnji dan.Ultra Europe Festival je krenuo!

Ultra Europe Festival službeno počinje u 13 sati. Ljude su na stadion organizatori počeli puštati oko 12 sati, a program počinje u 13 sati. Najveće zvijezde današnjeg dana - Fedde Le Grand i Armin van Buuren izvest će svoj set u poslijepodnevnim satima. Fedde od 14 - 15 sati, a van Buuren od 16 - 17 sati. Svoj show pripremili za danas, budući da je jučerašnji, prvi dan Ultre, otkazan zbog prejake bure.

Pogledaj i ovo showbuzz 250 sati glazbe Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Euforiju posjetitelja ni bura nije mogla ohladiti! Mladi ljudi nastavili su sinoć tulumariti u Splitu, pa su mnogi i zoru dočekali budni, u veselom raspoloženju. Vijest o početku Ultre dodatno im je uveselila dan. Naš reporter izvještava o ekipi mladih Izraelaca, Brazilaca i Nijemaca, koji zajedno čekaju ulazak na Poljud. Kažu, tužni su i razočarani jer su jučer šest sati čekali na informaciju o otkazivanju Ultre, no nadaju se da će današnji dan popraviti situaciju i jedva čekaju početak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene