NAJIŠČEKIVANIJI KONCERT GODINE

EKSKLUZIVNO Stiže veliko iznenađenje za sve belibere!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodatne ulaznice za najiščekivaniji koncert godine u prodaju će biti puštene u ponedjeljak, 17. listopada.

Ostalo je manje od mjesec dana do najiščekivanijeg događanja godine, koncerta najpopularnije svjetske glazbene zvijezde Justina Biebera koji će se održati 9. studenog u Areni Zagreb. Iako je koncert službeno rasprodan prije par mjeseci, za ulaznicama i dalje vlada pomama kakva nije zabilježena još od legendarnog nastupa grupe U2 u Zagrebu. Upravo je zato u dogovoru s menadžmentom i produkcijom pronađeno rješenje da se uz predviđenu scenografiju napravi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova. Beliberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu, odahnite, jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još 500 ulaznica po cijeni od 565 kuna!

Pogledaj i ovo Justin Bieber pa kako vrijeme leti! Znate li koliko Justin Bieber ima godina? Obožavatelji u nevjerici nižu komentare: "Ma nemoguće, ostarjeli smo..."

„Izuzetno nam je drago što obožavatelje možemo razveseliti ovom informacijom. U suradnji s menadžmentom Justina Biebera uspjeli smo osigurati prostor za još 500 mjesta te tako ispuniti želju onima koji nisu stigli kupiti svoju ulaznicu na vrijeme. Ovo će zasigurno biti najveći glazbeni događaj u Hrvatskoj u 2016. godini, a naš je tim trenutno potpuno posvećen tom velikom izazovu. Ponosan sam što u Zagreb dovodimo zvijezdu poput Justina čime potvrđujemo da je Hrvatska nezaobilazna destinacija velikih svjetskih glazbenih događanja. Iako u ovom trenutku ne mogu otkriti više detalja, tvrtka MPG će u narednim mjesecima najaviti nova glazbena imena kojima će oduševiti regiju u 2017. godini“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG, koja je organizator koncerta Justina Biebera u Zagrebu.

Da rasprodan zagrebački koncert Justina Biebera nije iznimka dokazuju i dva dodatna koncerta u Londonu koja su organizirana i rasprodana u rekordnih tjedan dana, a turneja PURPOSE već je sad proglašena najuspješnijom turnejom po zaradi u 2016.godini. To su samo neke od brojnih zanimljivosti koje prate ovog izvanrednog glazbenika. U godinu dana čak četiri pjesme s albuma Purpose našle su se na prvom mjestu ljestvice u Velikoj Britaniji što je do sad uspjelo samo Elvisu Presleyju, a ovaj izvanredni glazbenik može se pohvaliti još jednim rekordom – tri pjesme sa spomenutog albuma našle su se u TOP 5 ljestvici u isto vrijeme. Samo ove godine Justin je osvojio nagradu Billboard za najboljeg muškog izvođača i za najveću zvijezdu na društvenim mrežama te svoju prvu nagradu Grammy za najbolju dance ploču. Uz osvojene nagrade, nominiran je i za American Music Awards 2016 u čak pet kategorija - za izvođača godine, video godine, najboljeg muškog izvođača, najbolji album i najbolju pjesmu u pop/rock kategoriji. Sve to najbolja je najava koncerta koji obožavatelje očekuje u zagrebačkoj Areni u studenom.

Novih 500 regularnih ulaznica za koncert Justina Biebera bit će pušteno u prodaju u ponedjeljak, 17. Listopada u 12 sati po cijeni od 565 kuna, a moći će se nabaviti na prodajnim mjestima Eventima i na službenoj stranici www.eventim.hr. Uz regularne, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Ulaznice „I'll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.
U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene