Želite li ići?

IMAMO ULAZNICE! Tony Cetinski uskoro u riječkoj Dvorani mladosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony Cetinski odbrojava dane do koncertnog spektakla koji će se održati 21. listopada (u petak) u Dvorani mladosti u Rijeci.

Mnogobrojni fanovi Tonyja Cetinskog odbrojavaju dane do velikog koncertnog spektakla koji će se za svega nekoliko dana, u petak 21. listopada, održati u Dvorani mladosti u Rijeci s početkom u 20 sati. Nakon brojnih koncerata na kojima je tijekom godine u kojoj proslavlja 25 godina svoje besprijekorno zvjezdane karijere publiku posvuda obarao s nogu svojim vrhunskim vokalnim izvedbama i glazbeno-scenskim showom, Tony ne skriva da jedva čeka nastup pred riječkom publikom.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

„Ni jedna moja velika turneja ne prođe bez Rijeke na popisu gradova u kojima obavezno pjevam. U Rijeci inače bilježim i prvi samostalni koncert prije dvadesetak godina u tadašnjoj Operi, čega se uvijek rado prisjetim. Svaki moj koncert je priča za sebe, ali koncerte u Rijeci pamtimo dugo publika, moji suradnici i ja“, naglašava Tony pred veliki koncert u Dvorani mladosti od kojeg nas dijeli svega još dva tjedna.

„U Rijeci ćemo 21. listopada riječka publika i ja zajednički proslaviti 25 godina čvrstog braka,“ ističe Tony, a dok se atmosfera usuret koncertu zahuktava iz dana u dan, Tony poručuje svojim fanovima: „Uvijek vjeran Rijeci i Rijeka meni!“

Miljenik žena i svih generacija publike neupitan je regionalni glazbeni autoritet već više od 25 godina, a za riječku publiku priprema repertoar koji će uz presjek najvećih hitova njegove bogate karijere uključiti i aktualne hitove.

Tony će svojim Riječanima i Riječankama prirediti i iznenađenja na pozornici, a kao predgrupa, za „nabrijavanje“ atmosfere bit će zadužen mladi bend Pravila igre.

Želite na koncert? Nema problema!

Ukoliko želite na nastup popularnog Tonyja Cetinskog, sve što trebate napraviti jest lajkati stranicu Showbuzza na Facebooku te nam u Inbox grupe ostaviti vaše osobne podatke (ime, prezime, broj mobitela). Dijelimo 5x2 ulaznice onome tko najkreativnije objasni zašto bi trebao ići na koncert. Ime dobitnika objavit ćemo u četvrtak (20.listopada) u 12:00 sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene