Uskoro

Tko želi na Outlook festival? Imamo ulaznice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od ambiciozno postavljenih pozornica, do partyja na pučini mora, Outlook ekipa nije odustajala od dizanja ljestvice, pri tom ne zaboravljajući svoje korijene.

Počevši 2008. godine kao mali festival sa samo 600 posjetitelja, da bi s vremenom postao vodeći festival bass glazbe u svijetu, Outlook stvara povijest od prvog dana.

Pogledaj i ovo Edo Maajka Iskreno progovorio Edo Maajka otkrio kako se bori sa zdravstvenim problemom koji ga već dugo muči: ''Ne postoji jedinstvena formula''

Mnogo se toga promijenilo u deset godina, ali posvećenost, strast i sposobnost Outlook festivala i dalje je prisutna, kao i prvih dana. Iako odrastao, osjećaj obitelji je i dalje prisutan, a umjetnici i posjetitelji se vraćaju iz godine u godinu kako bi ponovno doživjeli i otkrili novu glazbu na najboljem ozvučenju. Od ambiciozno postavljenih pozornica, do partyja na pučini mora, Outlook ekipa nije odustajala od dizanja ljestvice, pri tom ne zaboravljajući svoje korijene.

Četverodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih glazbenih žanrova. Između 6. i 10. rujna 2017. jaka postava od više od 250 izvođača ponovno će tresti kamene zidove tvrđave Punta Christo i Arene u Puli, i time obilježiti desetljeće postojanja Outlook festivala.

Za početak velike proslave i ove godine Outlook festival će na jednu večer preuzeti povijesni pulski amfiteatar, a upravo tamo, u srijedu 6. rujna, kao glavni gost nastupit će ikona grime glazbe Dizzee Rascal, dobitnik Mercury nagrade, koji uskoro objavljuje dugoočekivani novi album. Uz njega tu je i majstor eksperimentalnog hip hopa i elektroničke glazbe, američki DJ i producent DJ Shadow, a nakon velikog uspjeha premijernog koncerta u Londonu, u Arenu stiže 20-člani Outlook Orchestra.

Jedan od najpoznatijih glazbenika regije, Edo Maajka prvi će put nastupiti na Outlook festivalu i to tik pred izdavanje sedmog studijskog albuma čiji singlovi "No Pasaran" i "Ne mogu disat" zvuče obećavajuće. Ostali regionalni izvođači dodani na popis su i Egoless, Filip Motovunski, Digitron, Bamwise, Rahmanee, Kodin, 207, Brada Selecta, Funk Guru, Kali Fat Dub (live), Kula, Roots In Session, Sapleo, Sheco, Dzonidza & MC Don Dada, DubDiggerz, Euphorics i Subview.

Tko želi na Outlook festival?

Za šesti Outlook festival poklanjamo vam 3x2 ulaznice.

Dvoje najkreativnijih koji nam se jave sa svojim podacima na Facebook-stranicu Showbuzza i objasne zašto baš oni zaslužuju na koncert, imati će priliku uživati u ovom spektaklu. Sretne dobitnike javljamo 28. 8. 2017! Podatke i kreativne komentare primamo isključivo u inbox FB profila Showbuzz. Naravno, nakon što lajkate našu stranicu, ukoliko još niste.

Ulaznice za festival!

Festivalske ulaznice po cijeni od 850 kn i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:

www.pozitivanritam.hr
www.outlookfestival.com
twitter.com/OutlookFestival
facebook.com/outlookfestival
youtube.com/outlookfestival
soundcloud.com/outlookfestival
mixcloud.com/outlookfestival
instagram.com/outlookfestival
Službeni Facebook event

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene