uspješno odrađeno

Vratili glazbu na pozornice: Održali koncert s publikom u 100 golemih balona uz poštivanje svih mjera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Flaming Lips su održali koncert u rodnom Oklahoma Cityju, a bend i publika su bili u golemim balonima te su poštivali sve mjere.

Nakon nekoliko pokušaja održavanja koncerta u balonima pred publikom, grupa The Flaming Lips u petak je uspješno odradila svoj višemjesečni plan. Koncert su održali 22. siječnja u rodnom Oklahoma Cityju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5)

Publika je bila raspoređena u 100 balona te su uz poštivanje svih epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa odsvirali 13 svojih hitova.

Koncert ovog tipa pokazao se kao uspješna i originalna ideja, a The Flaming Lips su inače poznati po korištenju balona na svojim koncertima, kao što je publika to mogla vidjeti i prije nekoliko godina na zagrebačkom INmusic festivalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Coyne (@waynecoyne5)

Frontmen benda Wayne Coyne detalje koncerta je objavio i na svom Instagramu, a obožavatelji su mu u komentarima pisali da im je ideja sjajna te se nadaju da će se što više bendova ugledati na njih.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene