SVAKAKO POGLEDATI

THE BLONDES Snimile odličan video spot 'Paralelni svijet' !

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

The Blondes su za lokaciju video spota odabrale prekrasnu cestu u Dalmatinskoj zagori.

Nakon nastupa u Šibeniku na 19. Večerima dalmatinske šansone, na kojoj su nagrađene za Najbolju kantautorsku pjesmu, The Blondes su predstavile i video spot za "Paralelni svijet".

Režiju ovog izvrsnog video spota potpisuju Ira Tomić i John Kardum, stari suradnici djevojaka iz dua The Blondes. Radnju spota osmislila je autorica pjesme Kristina Radovčić, a za lokaciju su odabrale prekrasnu cestu u Dalmatinskoj zagori.

U spotu se, osim The Blondes, pojavljuju Antonia Vuletić i Dario Zvornik, plesači na svili, Alban, njihov prijatelj glumac, te prekrasan, crveni stari Opel Rekord koji im je posudio Bože iz Dicma, ponosan što će mu auto biti u spotu.
"Novi spot će vas, sigurne smo, ostaviti bez daha zahvaljujući našim redateljima Iri Tomić i Johnu Kardumu, mladim genijalcima svog zanata koje iznimo cijenimo kao umjetnike. Iako je fabula priče naša, oni su je na svoj specifičan način dodatno razradili, odabrali lokaciju i napravili pravi pravcati film od 4:07 min. Sve je snimano usred Dalmatinske zagore, pokraj Sinjskog Obrovca na dugačkoj ravnoj cesti sličnoj američkoj Route 66, samo puno ljepšoj.

Pogledajte iznimno zanimljiv video spot i poslušajte odličnu novu pjesmu opatijskog akustičnog dua The Blondes, 'Paralelni svijet'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene