Jedva čekamo

Terry Francis dolazi u Sisak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sisački party sezone održava se ovaj petak, 08.07., u atriju utvrde Stari grad.

Nakon nekoliko godina stagnacije, sisačka plesna scena unazad godinu-dvije doživljava pravu renesansu. Sve više partyja i sve više zainteresirane publike dokazuje da elektronika u Sisku nikad nije zamrla, samo je malo zaspala. Slijedom toga, ovaj petak nas u Sisku očekuje plesni događaj sezone, gostovanje tate tech-housea, londonskog DJ-a Terry Francisa.

Ne postoji ljubitelj elektroničke glazbe koji nije čuo za londonski klub “Fabric”, a Terry Francis trese njegovim plesnim podijem još od otvorenja 1999. godine. Terryjev specifični tech-house zvuk nastao je iz acid housea s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, a profilirao se kroz kultne Wiggle večeri, jedan od najdugovječnijih programa londonske scene. Wiggle je svoj zvjezdani status postigao zahvaljujući odličnoj atmosferi, vrhunskom zvuku i dobro raspoloženoj publici, a ako je po tomu suditi, onda Sisku ovaj petak predstoji zaista spektakularna večer.

Ne samo da je to prvo veliko tech-house gostovanje u Sisku nakon dugog niza godina, već je ovaj plesnjak utoliko posebniji što se održava na uistinu magičnom mjestu – sisačkoj tvrđavi iz 16. st., Starom gradu. Predivan spoj renesansne utvrde i besprijekornih baseva garantira vrhunsku zabavu pod zvijezdama, sve do jutra. Uz Terryja, u večer će vas uvesti jedan od najprisutnijih hrvatskih DJ-a, legenda zagrebačke underground scene - Marijan Felver, a domaću potporu osigurava Omar. Početak ove punokrvne tech-house zabave je u 23h, završava u 07h.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene