Želi osvojiti regiju

Tara u nikad provokativnijem izdanju predstavlja novu pjesmu "Experimentalno" i atraktivni spot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a "Experimentalno" je prvi korak ka tome.

Odlična suradnja pjevačice Tare i Ivana Zaka kao autora i producenta projekta se nastavlja i to provokativnom pjesmom i visokobudžetnim spotom„Experimentalno“ koju potpisuje IZ Videos, a koja progovara o erotičnom odnosu muškarca i žene.

Pogledaj i ovo Majda Šušelj - 5 Evo kako izgleda danas! S grupom Karma dominirala je glazbenom scenom 2000-ih, a onda se posvetila majčinstvu i jednom drugom poslu!

Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a "Experimentalno" je prvi korak ka tome.

Nakon velikog hita, dueta s Ivanom Zakom „Naj,naj“ i pjesme „Kakva noć“ koja je vladala ljetnim partyjima, vrijeme je za nešto potpuno drugačije, intrigantno. Tara je odabrala novi glazbeni stil koji joj savršeno pristaje, a to će vam dokazati pjesma - „Experimentalno“.

Vokalne sposobnosti ove atraktivne pjevačice su neupitne, a odlično i glumi što možete vidjeti u novom spotu koji je zamišljen kao dekadentna kostimirana zabava smještena u tajnovitoj vili. Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara koja je ovom pjesmom definitivno odlučila zaintrigirati publiku i osvojiti ju novom, modernom produkcijom pjesme, ali i spota.

„Pjesma progovara o muško-ženskom odnosu koji nije uvijek ravnopravan i ponekad se žena zaista može osjećati kao objekt. No tada se bude jake emocije, moć žene koja pokazuje svoju snagu te kroz magiju ljubavi mijenja taj odnos u svoju korist.“- objasnila je pjevačica Tara koja je već neko vrijeme u studiju i priprema prvi samostalni album koji će potpisati Ivan Zak, odnosno IZ Produkcija, a popratit će ga vrhunski spotovi IZ Videos.

Kraj godine za ovu Istrijanku bit će u znaku promocije novog singla na brojnim pozornicama cijele regije, a sve informacije o nastupima potražite na facebooku i instagramu TARA EX Karma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene