Podržite ljubav!

Tamburaške zvijezde na koncertu 'Tamburaške legende za dječji osmijeh'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamburaške legende za dječji osmijeh u KD Vatroslav Lisinski 9. listopada, 2016 donacijski je koncert pod pokroviteljstvom predsjednice.

Najveće hrvatske tamburaške zvijezde predvođene popularnim Beginima održati će donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh u KD Vatroslav Lisinski 9. listopada, 2016. Donacijski koncert održati će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

Pogledaj i ovo IN magazin: Begini - 13 izgubio voljenu osobu Pjevač Begina otkrio što ga je naučilo da ne uzima život zdravo za gotovo: "Treba biti što više vremena s najmilijima"

Prikupljena sredstva namijeniti će se za obnovu stanova u kojima zbog dugotrajnog liječenja borave obitelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga 'Ljubav na djelu' dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice. Iznimno je važno da liječena djeca budu u čistim i higijenski ispravnim prostorijama, a zbog česte upotrebe i dotrajalosti zgrade nažalost potrebna je kompletna obnova ovih triju apartmana.

'Iznimna nam je čast nastupiti na donacijskom koncertu te na taj način doprinijeti obnovi apartmana kako bi omogućili roditeljima da se ne razdvajaju od svoje dijece pogotovo dok su na dugotrajnom liječenju u Zagrebu', izjavio je pjevač Begina Mario Budiščak.

Kako bi olakšali traumatično razdoblje u životima malenih i njihovih roditelja ovoj plemenitoj gesti odazvale su se najveće tamburaške legende, a među njima zaisgurno najpopularniji Begini koji će izvesti svoje hitove te neke od naših najpoznatijih tamburaških i starogradskih pjesama. Tradicionalna i moderna Hrvatska glazba zasigurno će razveseliti posjetitelje ovog plemenitog koncerta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu www.ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene