PRVI PUT U HRVATSKOJ

Tijekom Supertalenta službena Facebook stranica imala uključenje uživo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finalu Supertalenta pobjedu je odnio sjajni Petar Bruno Basić. Osim toga, prvi put u Hrvatskoj televizijski live odvio se i na društvenim mrežama, odnosno na službenoj stranici Supertalenta.

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, večeras su gledatelji Nove TV uživali u spektakularnoj završnici showa. Konkurencija je bila više no opaka, ali Petar Bruno Basić je svojim talentom očarao publiku i osvojio najviše glasova te prestižnu titulu četvrtog Hrvatskog Supertalenta i nagradu od dvjesto tisuća kuna.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

'Presretan sam i srce ce mi eksplodirati. Ovo je najbolji osjećaj, stajati na ovoj pozornici i čuti svoje ime kao pobjedničko. Čestitka svim natjecateljima, bili su zaista svi sjajni i bila mi je čast dijeliti pozornicu s njima. Također se zahvaljujem svim glasačima koji su me podržali svojim glasovima. Zahvaljujem se svima u produkciji Supertalenta, žiriju koji je prepoznao moj talent i svima koji su vjerovali u mene' izjavio je Petar nakon proglašenja pobjednika četvrte sezone Supertalenta.

Tijekom Supertalenta, obožavatelji showa koji su cijele sezone s velikim zanimanjem pratili show i na društvenim mrežama, imali su tijekom finala jedinstvenu poslasticu, pa su se tako po prvi puta uživo uključili i na službenoj Facebook stranici. Obožavatelji su pratili u velikom broju i komentirali, a ovaj zabavni show Nove TV dobio je tako još jednu novu dimenziju i još jedan razlog da ga se nazove najboljom zabavnom emisijom ove tv sezone. Prvi je to put da se u Hrvatskoj televizijski live odvio i na društvenim mrežama.
 

Sve informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr. Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene