PRVI PUT U HRVATSKOJ

Tijekom Supertalenta službena Facebook stranica imala uključenje uživo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finalu Supertalenta pobjedu je odnio sjajni Petar Bruno Basić. Osim toga, prvi put u Hrvatskoj televizijski live odvio se i na društvenim mrežama, odnosno na službenoj stranici Supertalenta.

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, večeras su gledatelji Nove TV uživali u spektakularnoj završnici showa. Konkurencija je bila više no opaka, ali Petar Bruno Basić je svojim talentom očarao publiku i osvojio najviše glasova te prestižnu titulu četvrtog Hrvatskog Supertalenta i nagradu od dvjesto tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

'Presretan sam i srce ce mi eksplodirati. Ovo je najbolji osjećaj, stajati na ovoj pozornici i čuti svoje ime kao pobjedničko. Čestitka svim natjecateljima, bili su zaista svi sjajni i bila mi je čast dijeliti pozornicu s njima. Također se zahvaljujem svim glasačima koji su me podržali svojim glasovima. Zahvaljujem se svima u produkciji Supertalenta, žiriju koji je prepoznao moj talent i svima koji su vjerovali u mene' izjavio je Petar nakon proglašenja pobjednika četvrte sezone Supertalenta.

Tijekom Supertalenta, obožavatelji showa koji su cijele sezone s velikim zanimanjem pratili show i na društvenim mrežama, imali su tijekom finala jedinstvenu poslasticu, pa su se tako po prvi puta uživo uključili i na službenoj Facebook stranici. Obožavatelji su pratili u velikom broju i komentirali, a ovaj zabavni show Nove TV dobio je tako još jednu novu dimenziju i još jedan razlog da ga se nazove najboljom zabavnom emisijom ove tv sezone. Prvi je to put da se u Hrvatskoj televizijski live odvio i na društvenim mrežama.
 

Sve informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr. Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene