SKORO 70 IZVOĐAČA

SONUS FESTIVAL Objavljen cijeli program

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Skoro 70 izvođača rasplesat će ljubitelje elektronske glazbe ovog kolovoza na Zrću.

Vrhunac festivalske sezone, za sve ljubitelje house i techno glazbe, upravo je Sonus Festival koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće.

Pogledaj i ovo Sonus festival (FOTO: PR) Ovo se ne propušta! Ovo su izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem Sonus festivalu! Prodaja ulaznica već je počela

Ovaj sad već svjetski poznati festival, uz bogat program, dodaje na popis još nekoliko velikih zvijezda čiji setovi se mogu čuti od Ibize do Berlina ali rijetko u našoj regiji, na jednom festivalu.

Techno legende,a ujedno i bračni par Adam Beyer i Ida Engberg po prvi put će oboje nastupiti u Hrvatskoj, a program će upotpuniti i techno dama koja se već smatra članom Sonus obitelji -Monika Kruse te predstavnik bečke scene - Andy Catana.

Ovi izvođači pridružit će moćnim imenima kao što su Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i ostalima na jednom od 10 najboljih techno festivala na svijetu koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu.

Posjetitelji na festivalu mogu očekivati najbolji sound sistem koji svijet trenutno ima za ponuditi, što će uz divno more i najkvalitetniju elektronsku glazbu, sigurno doprinijeti jedinstvenom doživljaju.

Cijena ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene