MAESTRO ELEKTRONIKE

Sonus dovodi Ricarda Villalobosa po prvi put u Zagreb

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živa legenda Ricardo Villalobos po prvi put dolazi u u Zagreb zahvaljujući organizatorima Sonus festivala.

Nakon uspješnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. studenog, dovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske glazbe danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall.

Pogledaj i ovo PR SVJETSKA DJ ZVIJEZDA RICARDO VILLABOAS PRVI JE POTVRĐENI IZVOĐAČ Čarobni zagrebački festival #Welovesound najavio drugo izdanje

Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u glazbenim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gdje Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo glazbeno putovanje. Iako je gostovao u svim dijelovima svijeta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put.

Ovaj Čileanac odrastao u Njemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom osebujnom glazbenom stilu koji je teško svrstati u jedan glazbeni pravac te vrlo karizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svijetu može pohvaliti. Njegovi redoviti nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvijek ostavljaju snasan i nezaboravan utisak.

Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu. Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.  Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Ograničeni broj early bird karata je trenutno u ponudi i iznosi 100 kn.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama
FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Depeche Mode - The Sinner In Me (Villalobos Mix) https://www.youtube.com/watch?v=XAio7VoD-e4


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene