POČASTILA FANOVE

OVAKVU JE JOŠ NISTE VIDJELI Video koji je preplavio internet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video je razveselio njezinih milijun i pol pratitelja.

Najprodavaniji ženski izvođač novije hrvatske diskografije te najveća regionalna zvijezda, Severina, nekoliko je puta tijekom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfirajući s turnejom 'Dobrodošao u klub', koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svjetskih izvođača.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

No, osim što ju na koncertima prati u stopu, mnogobrojna i vjerna publika Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo ondje, videom nastalim tijekom snimanja za jednu kampanju, odlučila je počastiti svojih milijun i pol pratitelja; njih čak 900 tisuća Facebook fanova te 600 tisuća Instagram followersa. Ove respektabilne brojke Severina na najbolji mogući način objašnjava dvjema rečenicama: ''Ljubav se ljubavlju vraća'' te ''Volim što se volimo''. Upravo ti hashtagovi postali su zaštitni znak njezinih objava, a prihvaćeni su u tolikoj mjeri da se pod njima nalazi preko 100 tisuća objava Instagram korisnika.

Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina iznimno važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimki, premijere doživljavaju i sve njezine nove pjesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda na tom kanalu prešao brojku od čak 250 milijuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene