stigao novi hit

Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je nakon dugo vremena objavila novu pjesmu, a u samo nekoliko minuta izazvala je stotine komentara na društvenim mrežama.

Severina je na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja objavila novi spot i singl "Fališ mi" koji je snimila s Azisom, popularnim bugarskim folk pjevačem, a reakcije su počele stizati iste sekunde kada je pjesma ugledala svjetlo dana.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi... Nadam se i ja vama", napisala je Severina na svom Instagramu uz isječak iz spota.

"Najjača", "Stiže nam hit", "Zadovoljna sam", "Bravo", "Top", "Veliki hit", "Odlična pjesma, arene će biti prepune", "Severina je danas jedna od rijetkih koja svojim pjesmama daje tako dobru kvalitetu, zbog čega je jedna od najvećih pjevačica na Balkanu", "Ponovno je pokazala da je najveća zvijezda", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković. Zanimljivo, Severina i Azis se nikada nisu susreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u odmaku od mjesec dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene