Bravo Sergej

Neplanirana prosidba tijekom koncerta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert Sergeja Četkovića bio je po mnogočemu poseban.

Sinoć je u dupkoj punoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski već nakon prvih taktova pjesme 'Moj svijet' bilo jasno da zagrebačka publika neće ostati ravnodušna. Najpopularniji crnogorski pop pjevač i kantautor, Sergej Ćetković, sinoć je po drugi put osvojio zagrebačku publiku. Nakon prošlogodišnjeg koncerta, Lisinski je ponovno bio ispunjen do posljednjeg mjesta te je cijela dvorana zračila ljubavlju koju je Sergej otpjevao u narednih nekoliko pjesama. Sergej je dokazao da uz mnogobrojnu publiku u regiji, ima i znatan broj obožavatelja u Hrvatskoj. Kako je u dvorani nedostajalo mjesta, Sergej je ponudio svoje mjesto na pozornici, ali zbog velikog broja prijava oduševljenih obožavateljica, ne želeći da donosi tešku odluku, sa svima njima na pozornici otpjevao sljedeću pjesmu.

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

Tijekom koncerta dogodila se i neplanirana prosidba na opće oduševljenje publike, ali i samog Sergeja. Budući mladenci, svoj su prvi ples otplesali uz veliki hit 'Pogledi u tami'. Do kraja koncerta nizali su se hitovi kao što su 'Korov', 'Dva minuta', 'Kad bi htjela ti', 'Još volim te', ali i najnovija pjesma 'Nek te ljubav dočeka' koja je objavljena prošlog mjeseca. Sljedeći koncert na istom mjestu najavljen je za subotu, 12. studenoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene